^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7205423
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8829
10213
32708
330874
7205423

Ваш IP: 216.73.216.57
Сьогодні: 18-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Школа дистанційного навчання з дипломом

Школа дистанційного навчання з дипломом 1 тиждень 1 день тому #579304

• lekan
  • lekan аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 393
  • Репутація: 0
Питання офіційного визнання здобутої освіти хвилює кожну родину, яка розглядає альтернативу традиційній школі, і саме тому Think Global пропонує повноцінну школу дистанційного навчання з дипломом державного зразка. Заклад працює на підставі державної ліцензії, а видані документи про освіту — табелі, свідоцтва та атестати — мають таку ж юридичну силу, як і в звичайних школах України. Це означає, що випускник може вступати до будь-якого вищого навчального закладу країни без додаткових підтверджень чи екстернатних процедур. Навчальна програма Think Global повністю відповідає державним стандартам, водночас маючи математичний профіль з поглибленим вивченням математики та англійської мови. Кожен учень проходить річні контрольні роботи онлайн, а прогрес фіксується у системі, доступній батькам у будь-який момент. Такий формат підходить як дітям, що навчаються в Україні, так і тим, хто перебуває за кордоном і прагне зберегти зв'язок з українською освітньою системою.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.105 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.