^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7060846
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
16715
11762
170056
186297
7060846

Ваш IP: 216.73.216.66
Сьогодні: 09-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Рідкі добрива для швидкого підживлення

Рідкі добрива для швидкого підживлення 1 день 1 година тому #579296

• lekan
  • lekan аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 391
  • Репутація: 0
Коли рослина демонструє ознаки стресу чи дефіциту елементів під час активного росту, чекати на дію добрива через кореневу систему іноді немає часу, і саме для таких ситуацій у "Професійному насінні" semena.in.ua/professionalnye-udobreniya/ представлені рідкі концентрати для позакореневого підживлення безпосередньо по листу. Консультанти магазину пояснюють, що листковий спосіб засвоєння елементів працює значно швидше кореневого, оскільки живильні речовини потрапляють у тканини рослини напряму, минаючи довший шлях через кореневу систему та стебло. Концентрат розводиться водою у чіткій пропорції, вказаній на упаковці, а обробку рекомендується проводити в ранкові чи вечірні години, коли ризик опіку листя від сонячних променів мінімальний. Такий формат добрива особливо зручний для оперативного втручання в критичні моменти вегетації, коли рослина потребує швидкої підтримки без очікування результату кореневого підживлення. Регулярне позакореневе підживлення доповнює основну систему живлення через грунт, а не замінює її повністю.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.