^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6985807
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2751
37910
95017
111258
6985807

Ваш IP: 216.73.216.123
Сьогодні: 05-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Хто проходив фізичну терапію в Києві, скільки часу

Хто проходив фізичну терапію в Києві, скільки часу 5 днів 11 годин тому #579258

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 748
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Давно ходжу у звичайний зал, але останнім часом зрозумів, що просто тренажери й хаотичні вправи не дають того результату, якого очікував. Постійно то болить спина, то з’являється втома, а прогрес майже не відчувається. Думаю, що після операції або навіть просто для якісного повернення у форму краще шукати не великий зал, а місце, де тренер реально контролює стан людини. Як правильно вибрати реабілітаційний центр, щоб не нашкодити собі?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто проходив фізичну терапію в Києві, скільки часу 5 днів 11 годин тому #579259

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1425
Після проблем із коліном пробував відновлюватися самостійно робив вправи з інтернету, трохи тренувався вдома, але часто отримував тільки погіршення. Зі спиною була схожа ситуація: наче робиш корисні рухи, а потім кілька днів ходиш із дискомфортом. Зараз розумію, що після травм потрібен інший підхід не просто фізичне навантаження, а робота зі спеціалістом, який оцінить стан і підбере програму. На що звертати увагу при виборі центру фізичної реабілітації Київ?

Хто проходив фізичну терапію в Києві, скільки часу 5 днів 11 годин тому #579260

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 168
Нещодавно спробував кілька занять у форматі EMS тренування Київ і wonder тренування Київ у знайомій студії. Сподобалося, що увага була більш персональна, ніж у звичайному спортзалі, і тренер стежив за технікою. Але після операції чи травми, мабуть, не кожен такий формат підходить одразу. Цікаво, як зрозуміти, коли варто додавати подібні тренування, а коли краще почати з базової реабілітації?

Хто проходив фізичну терапію в Києві, скільки часу 5 днів 11 годин тому #579261

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 326
gannna пише:
Нещодавно спробував кілька занять у форматі EMS тренування Київ і wonder тренування Київ у знайомій студії. Сподобалося, що увага була більш персональна, ніж у звичайному спортзалі, і тренер стежив за технікою. Але після операції чи травми, мабуть, не кожен такий формат підходить одразу. Цікаво, як зрозуміти, коли варто додавати подібні тренування, а коли краще почати з базової реабілітації?

Після кількох років у форматі персонального wellness зрозумів, що головне не кількість тренувань, а правильна система. У масових залах часто немає можливості врахувати особливості після операцій чи травм, тому для відновлення важливий центр, де працюють індивідуально.
Добре підібраний пілатес реформер може допомогти повернути контроль над тілом, зміцнити м’язи спини та зменшити навантаження на суглоби. EMS чи wonder тренування теж можуть бути корисними, але не завжди потрібні на старті спочатку важливо відновити рухливість і стабільність. Я б дивився саме на комплексний підхід: оцінку стану, програму реабілітації та роботу спеціалістів. У Києві для такого формату можна звернути увагу на Balance фізична реабілітація Київ https://balance-hub.com.ua/rehab де поєднують різні напрямки відновлення.
Час відкриття сторінки: 0.143 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.