^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6805376
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
9073
9566
98305
368045
6805376

Ваш IP: 216.73.216.36
Сьогодні: 26-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Де краще купити тарілки для щоденного використання

Де краще купити тарілки для щоденного використання 2 тижнів 3 годин тому #579153

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 209
  • Репутація: 0
Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де зараз краще купити тарілки для дому. Хочу знайти комплект, який буде гарно виглядати на столі, але водночас залишиться практичним на кожен день. У магазинах вибір величезний, тому вже трохи заплуталася. Якщо у вас є позитивний досвід покупки, із задоволенням почитаю, де замовляли та чи залишилися задоволені якістю. Наперед дякую за всі поради.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де краще купити тарілки для щоденного використання 1 тиждень 4 днів тому #579174

• Грузик
  • Грузик аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 114
  • Репутація: 0
Готуючись до весілля, ми вирішили придбати новий комплект посуду для домашнього використання і довго порівнювали різні магазини. Зупинили вибір на інтернет-магазині Форвард завдяки відгукам інших покупців і привабливому асортименту. Хотіли купити тарілки https://forward-ua.com/tarelki гарного дизайну, які водночас були б практичними та довговічними. Форвард запропонував кілька серій на будь-який смак — від класичного білого фарфору до стильних сучасних варіантів із декором. Якість фарфору відчувається одразу: він щільний, рівномірно забарвлений, глазур без дефектів. Ми замовили комплект на 12 персон і отримали все в ідеальному стані, добре захащеним пакувальним матеріалом. Вже рік минув з того замовлення, і тарілки виглядають так само чудово, як і в перший день. Форвард — це магазин, якому можна довіряти, і ми вже зробили кілька повторних замовлень для поповнення сервізу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.