^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6885309
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10760
9747
89006
10760
6885309

Ваш IP: 216.73.216.253
Сьогодні: 01-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Загальний аналіз крові

Загальний аналіз крові 3 тижнів 1 година тому #579145

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 211
  • Репутація: 0
Дівчата, привіт! Синочку 4 роки, третій день тримається температура 38-38.5, соплі є, кашлю поки нема. Записалися до педіатра на завтра, але сусідка каже — краще спочатку зробити загальний аналіз крові, щоб лікар вже бачив картину і не гадав навмання. Чи це справді має сенс, чи я просто панікую і зайвий раз дитину колю? І якщо здамо — на що там дивитися самій, поки лікар не подзвонив з результатами? Дуже хочу заспокоїтися, бо аж руки трясуться.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Загальний аналіз крові 3 тижнів 1 година тому #579146

• валюха
  • валюха аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 98
  • Репутація: 0
Була у схожій ситуації зі своєю донечкою, тому дуже добре розумію ваше хвилювання. Коли температура тримається кілька днів, а явних симптомів небагато, лікар теж порадив нам перед прийомом здати загальний аналіз крові з лейкоцитарною формулою. Завдяки цьому вже на консультації було значно простіше зрозуміти загальну картину, і не довелося витрачати ще один день на додаткові обстеження. Сам аналіз робиться швидко, а інформації дає дійсно багато. Я теж хотіла хоч трохи розібратися в результатах до дзвінка лікаря, тому почала шукати пояснення показників. Знайшла дуже зрозумілий матеріал про те, що показує загальний аналіз крові, як до нього підготуватися і як орієнтуватися в основних значеннях https://medilab.km.ua/zagalnyj-analiz-krovi-shho-pokazuye-i-yak-pidgotuvatysya/ після прочитання стало набагато спокійніше, бо вже розуміла, що означають лейкоцити, нейтрофіли та лімфоцити, хоча остаточні висновки, звісно, має робити лікар. Не переживайте завчасно, ви все правильно робите, що записалися до педіатра і уважно стежите за станом синочка. Бажаю, щоб це виявилася звичайна вірусна інфекція і малюк якнайшвидше одужав.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.127 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.