^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6518516
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10954
8285
41374
81185
6518516

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Спортивний комплекс для школи на вулицю

Спортивний комплекс для школи на вулицю 4 днів 13 годин тому #579112

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 199
  • Репутація: 0
Чесно кажучи, не впевнений, що спортивний куб узагалі потрібен. Спочатку дітям цікаво, а потім усе стоїть без діла. Хотілося б зрозуміти, чи справді такі комплекси довго використовують, чи це просто дорога покупка, яка швидко набридає. Якщо вже купувати, то хочеться зробити нормальний вибір без розчарування.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Спортивний комплекс для школи на вулицю 4 днів 13 годин тому #579113

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
У нас була схожа думка, але все залежить від того, наскільки комплекс різноманітний. Якщо є турнік, сітка, рукохід і можливість вигадувати різні вправи, дітям цікаво набагато довше. Наші навіть друзів почали кликати частіше, тому майданчик майже ніколи не пустує.

Спортивний комплекс для школи на вулицю 4 днів 13 годин тому #579114

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1388
Якщо сумніви залишаються, варто подивитися не лише характеристики, а й фотографії встановлених комплексів у дворах. Добре, коли люди пишуть, як конструкція поводиться після року чи двох використання. Так можна зрозуміти, чи не облазить фарба, чи не з'являються люфти та як поводяться кріплення.

Спортивний комплекс для школи на вулицю 4 днів 13 годин тому #579115

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 127
Я теж довго відкладав покупку, але зрештою встановив комплекс від Спортігра. Остаточно визначився після того, як почав шукати Комплекси Куб на вулицю купити і знайшов багато відгуків від власників із фотографіями вже після експлуатації. Це переконало більше, ніж будь-які рекламні описи. Минув майже рік, діти займаються регулярно, а ще до них приєднуються сусідські. Конструкція стоїть упевнено, нічого не доводилося підтягувати чи перефарбовувати. Для мене така практика виявилася набагато ціннішою за красиві обіцянки.
Час відкриття сторінки: 0.134 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.