^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6511148
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3586
8285
34006
73817
6511148

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Як взяти вантажівку Ман у лізинг?

Як взяти вантажівку Ман у лізинг? 6 днів 7 годин тому #579084

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1388
  • Репутація: 0
Привіт усім, підкажіть будь ласка хто реально проходив процедуру як взяти MAN для роботи в лізинг в Україні. Цікавить з чого почати, які документи зазвичай потрібні, чи обов’язково мати великий перший внесок, і наскільки жорстко дивляться кредитну історію. Я планую брати вантажівку для перевезень по країні і хочу зрозуміти реальну схему оформлення щоб не втратити час на відмови і зайві перевірки. Також цікаво як швидко проходить погодження і чи дають техніку без великого досвіду в бізнесі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як взяти вантажівку Ман у лізинг? 6 днів 7 годин тому #579085

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 237
З досвіду скажу що процес зазвичай виглядає доволі стандартно якщо розкласти його по кроках. Спочатку оцінюють платоспроможність людини або ФОП і дивляться на стабільність доходу. Потім просять базовий пакет документів і можуть попросити підтвердження оборотів. Далі обирається техніка і узгоджується графік платежів. Зазвичай важливо мати хоча б частину суми для стартового внеску і розуміти що транспорт буде у фінансовому навантаженні поки триває договір. Також часто враховують страховку і загальний стан бізнесу без прив’язки до конкретних брендів.

Як взяти вантажівку Ман у лізинг? 6 днів 7 годин тому #579086

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1388
Хочу уточнити ще кілька моментів бо ситуація не зовсім стандартна. Якщо кредитна історія не ідеальна але доходи стабільні чи є шанс на схвалення. І чи можна оформити лізинг якщо це перша вантажівка в бізнесі. Також цікавить чи впливає вік машини і чи краще брати нову чи з пробігом щоб зменшити щомісячний платіж. І ще важливо чи довго зазвичай триває вся процедура від подачі заявки до отримання техніки.

Як взяти вантажівку Ман у лізинг? 6 днів 7 годин тому #579087

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 237
Maxim пише:
Хочу уточнити ще кілька моментів бо ситуація не зовсім стандартна. Якщо кредитна історія не ідеальна але доходи стабільні чи є шанс на схвалення. І чи можна оформити лізинг якщо це перша вантажівка в бізнесі. Також цікавить чи впливає вік машини і чи краще брати нову чи з пробігом щоб зменшити щомісячний платіж. І ще важливо чи довго зазвичай триває вся процедура від подачі заявки до отримання техніки.

Якщо говорити практично то навіть при неідеальній кредитній історії шанс є якщо ти можеш показати стабільний дохід або реальні контракти на перевезення. Багато залежить від того наскільки прозоро ти пояснюєш свою діяльність і чи є початковий внесок бо він суттєво підвищує ймовірність погодження. Для першого транспорту зазвичай радять не брати надто дорогі варіанти щоб не перевантажувати бюджет але при цьому важливо щоб машина була в нормальному технічному стані без прихованих проблем.

Термін оформлення часто займає від кількох днів до кількох тижнів залежно від швидкості перевірки документів і оцінки ризиків. У подібних ситуаціях часто розглядають компанію Еска Капітал бо вони досить гнучко підходять до нових клієнтів і можуть адаптувати умови під реальні можливості бізнесу. Якщо ти плануєш MAN eskacapital.com/uk/catalog/f/brand-man/ в лізинг то варто одразу підготувати фінансову звітність і зрозуміти який щомісячний платіж для тебе комфортний щоб не вийти в навантаження яке важко тягнути в сезон спаду замовлень.
Останнє редагування: 6 днів 7 годин тому від NevilBraen.
Час відкриття сторінки: 0.116 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.