^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6385205
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10396
10063
52313
244605
6385205

Ваш IP: 216.73.217.55
Сьогодні: 25-06-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Постійно хочеться спати, чи допоможе вітамін?

Постійно хочеться спати, чи допоможе вітамін? 2 днів 10 годин тому #576126

• adine
  • adine аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 23
  • Репутація: 0
Останні місяці почуваюся як зомбі, постійно хочеться спати. Зранку ледве стягую себе з ліжка, кава вже взагалі не допомагає, а під вечір просто з ніг валюся. Думаю, може це через дефіцит вітаміну Д3, бо робота повністю в офісі, сонця взагалі не бачу. Хтось пив його саме від хронічної втоми, реально повертає енергію чи це просто маркетинг?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Постійно хочеться спати, чи допоможе вітамін? 1 день 10 годин тому #577325

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1376
Сама з таким стикалася, теж думала на Д3. Почала пити навмання, але ефекту нуль, тільки гроші викинула. Потім пішла до лікаря, здала аналізи, а там залізодефіцитна анемія та феритин майже на нулі. Організму просто не вистачало кисню, тому й спала на ходу. Автор, не займайтеся самолікуванням, перевірте спочатку загальний аналіз крові та феритин, бо причин млявості може бути дуже багато.

Постійно хочеться спати, чи допоможе вітамін? 8 годин 23 хвилин тому #578130

• minder
  • minder аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 23
У мене якраз протилежна історія, теж була дика втома та апатія, аналізи показали жорсткий дефіцит вітаміну Д. Мені ендокринолог тоді розписав лікувальну дозу на два місяці, бо профілактична 2000 одиниць таку яму не перекриє. Буквально за три тижні з'явилися сили жити, пропала ця постійна сонливість. Тільки майте на увазі, що його треба обов'язково приймати вранці під час сніданку, причому з чимось жирним, наприклад, з авакадо, яйцями чи вершковим маслом, інакше він просто не засвоїться.
Час відкриття сторінки: 0.131 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.