^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6385229
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10420
10063
52337
244629
6385229

Ваш IP: 216.73.217.55
Сьогодні: 25-06-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Жахливо пече при фарингиті в горлі, які ліки є?

Жахливо пече при фарингиті в горлі, які ліки є? 2 днів 12 годин тому #576003

• minder
  • minder аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 23
  • Репутація: 0
Третій день дико пече та пересихає в горлі, ковтати взагалі не можу, наче скла насипали. Температура невелика, але стан паршивий. Звичайні льодяники з аптеки взагалі не знімають цей біль, стає легше хвилин на десять, а потім знову горло наче вогнем горить. Хто чим рятувався при такій біді? Підкажіть дієві засоби, які реально полегшують цей жах.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Жахливо пече при фарингиті в горлі, які ліки є? 1 день 11 годин тому #577287

• adine
  • adine аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 23
Знайома ситуація, сама тиждень тому з цим мучилася. Мені лікар пояснював, що при такій сухості звичайні м'ятні смоктушки тільки сильніше подразнюють слизову. Реально допомагають масляні спреї, наприклад, на основі обліпихи або хлорофіліпту, вони добре обволікають. Ще обов'язково треба пити багато теплої води, саме теплої, а не гарячої. Від гарячого чаю горло буде пекти ще сильніше, перевірено на собі.

Жахливо пече при фарингиті в горлі, які ліки є? 8 годин 52 хвилин тому #578104

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1376
При гострому болю сухість знімати треба комплексним підходом. Мені терапевт розписував схему, яка за два дні на ноги ставить. По-перше, антисептик для полоскання з протизапальним ефектом, щоб вимивати весь цей слиз і бактерії. По-друге, обов'язково зволожувати повітря в кімнаті, бо сухе повітря вночі просто добиває слизову горла. Можна ще взяти таблетки для розсмоктування з анестетиком, щоб хоч поїсти нормально. Головне не запускати, бо інфекція швидко спускається нижче.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.