^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7476166
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
15458
12955
38993
108522
7476166

Ваш IP: 216.73.216.117
Сьогодні: 08-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Порадьте пилосос для професійного використання

Порадьте пилосос для професійного використання 3 місяців 2 днів тому #558226

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 763
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Вирішив відкрити невелику майстерню з перетяжки салонів та дітейлінгу авто, звичайний побутовий пилосос там точно помре за перший тиждень роботи. Потрібен апарат, який здатний працювати годинами без перегріву і витягувати забитий у ковролін пісок, дрібні уламки пластику та шерсть тварин. Які параметри критичні для комерційного використання на потоці?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Порадьте пилосос для професійного використання 3 місяців 2 днів тому #558227

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Для дітейлінгу та комерційного навантаження побутові серії взагалі не розглядай, у них мотори без належного охолодження та слабкі турбіни. Шукай техніку професійного класу з розрідженням від 240 мілібар, щоб миттєво піднімати важкий пісок з глибини автомобільних килимків. Також критична наявність міцного флісового фільтр-мішка класу М та міцного еластичного шланга, який не переломиться при постійних вигинах у салоні.

Порадьте пилосос для професійного використання 3 місяців 2 днів тому #558229

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 763
  • Подяка отримана: 2
Дякую за чітку цифру по мілібарах, тепер є конкретний орієнтир для підбору комерційного обладнання. Підкажіть ще, наскільки критичний рівень шуму при тривалій роботі у закритому боксі, чи існують потужні, але відносно тихі апарати? Який об'єм контейнера буде оптимальним, щоб пилосос залишався компактним для маневрів між машинами, але містким? І чи варто переплачувати за системи автоматичного очищення фільтра під час сухого прибирання?

Порадьте пилосос для професійного використання 3 місяців 2 днів тому #558233

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Для щоденного марафону в боксі ідеально підходить професійний пилосос Karcher https://k-shop.com.ua/ua/catalog/pylesosy/ , вони мають відмінне шумозаглушення і двигун працює без натужного вереску.
Я зараз використовую аппарат на 15 літрів. Для мене це ідеальний розмір, корпус легко крутиться на коліщатках навколо авто і не зачіпає пороги. Тяга залишається стабільною до повного заповнення мішка, а міцна металева фурнітура та засувки не відлітають від випадкових ударів. Автоматичне струшування фільтра кнопкою або система ApClean потрібна, якщо збираєш багато дрібного пилу від шпаклівки, для звичайного піску та вовни вистачає якісного флісового мішка.
При виборі обов'язково дивіться на довжину мережевого кабелю, беріть від 7, 10 метрів, щоб не тягати за собою по всьому боксу додаткові подовжувачі.
Для збору вовни та волосся з сидінь відразу докупіть спеціальну турбощітку або маленьку автомобільну насадку зі скошеним краєм, вона в рази збільшує ефективність роботи у важкодоступних кутах під кріслами.

Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.