^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6592679
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
85117
8285
115537
155348
6592679

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Посуд

Посуд 1 місяць 1 тиждень тому #547204

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 127
  • Репутація: 0
Підкажіть, будь ласка, де зараз можна замовити дійсно якісний посуд та гарний декор для дому? Хочеться знайти магазин, де є не тільки красиві фото, а й нормальна якість у реальності. Уже кілька разів замовляла через популярні сайти, і щоразу було розчарування — то колір не такий, то матеріал виглядає дешево. Особливо цікавлять стильні тарілки, келихи та якісь цікаві речі для сервірування столу й затишку в квартирі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Посуд 1 місяць 1 тиждень тому #547210

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 199
  • Репутація: 0
Я теж свого часу довго шукала нормальний магазин, бо люблю, коли вдома все виглядає красиво й гармонійно. Для себе відкрила інтернет магазин посуду та декору VillaGrazia і тепер замовляю багато речей саме там. Дуже сподобалось, що асортимент реально великий — є як сучасний мінімалізм, так і більш класичний дорогий посуд для святкового столу. Я брала сервіз, келихи та декоративні підсвічники, і все приїхало дуже якісне, акуратно запаковане й без дефектів. Уживу товари виглядають навіть краще, ніж на фото, а це зараз рідкість. Ще плюс, що можна одразу підібрати декор у тому ж стилі, а не шукати по різних магазинах.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.137 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.