^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6591573
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
84011
8285
114431
154242
6591573

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Цікавить кардіолог в місті Самар

Цікавить кардіолог в місті Самар 1 місяць 1 тиждень тому #546759

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 199
  • Репутація: 0
Хто знає нормального кардіолога у м. Самар для літньої людини? У мами останнім часом сильна задишка та стрибки тиску, а після відвідування поліклініки вона взагалі не хоче більше нікуди йти. Потрібен лікар із нормальним ставленням, щоб без грубості та поспіху все пояснив. Якщо є перевірені варіанти, буду дуже вдячна за рекомендації.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Цікавить кардіолог в місті Самар 1 місяць 1 тиждень тому #547899

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 127
  • Репутація: 0
У нас схожа історія була з дідусем, який після кількох невдалих прийомів взагалі перестав довіряти лікарям. Потім сусідка порадила звернутися у медичний центр AlefClinicPlus, і там уже ставлення зовсім інше відчулося з перших хвилиин. Спокійно вислухали всі скарги, не перебивали, детально пояснили результати кардіограми та чому виникають напади слабкості. Після кількох речень стало зрозуміло, що кардіолог м. Самар може бути уважним і без цієї постійної лікарняної нервозності. Найбільше сподобалося, що дідусю все пояснювали простими словами, без складних термінів і залякувань. Після корекції препаратів йому реально стало легше ходити, а напади серцебиття вже не такі часті. Тепер хоча б погоджується регулярно проходити контроль.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.137 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.