^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6537495
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
29933
8285
60353
100164
6537495

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Яку книгу взяти для саморозвитку?

Яку книгу взяти для саморозвитку? 1 місяць 1 тиждень тому #543041

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 127
  • Репутація: 0
Уже кілька місяців хочу привчити себе читати не тільки художню літературу, а й щось для розвитку мислення чи дисципліни. Переглядаю списки рекомендацій, але всюди одне й те саме, а хочеться знайти книгу, після якої реально змінюється підхід до роботи й повсякденних речей. Цікавлять українські видання, бажано без сухої подачі та надто «бізнесового» стилю. Хто що читав останнім часом і що реально зайшло?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Яку книгу взяти для саморозвитку? 1 місяць 1 тиждень тому #543042

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
Колись теж думав, що книжки для саморозвитку — це суцільна мотивація на пару днів, але потім випадково натрапив на «Атомні звички». Сподобалось, що автор пояснює все через дрібні дії без пафосу й нав’язування успіху. Після читання я хоча б перестав ставити собі нереальні цілі на тиждень і почав нормально планувати день. Ще непогано зайшла книжка «Потік» Чіксентмігаї — вона більше про концентрацію та внутрішній стан під час роботи. Якщо любиш читати українською, зараз багато хороших перекладів виходить.

Яку книгу взяти для саморозвитку? 1 місяць 1 тиждень тому #543044

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1388
Свого часу мене сильно витягнула книжка про емоційний інтелект, бо постійно вигорав на роботі та нервував через дрібниці. Найбільше запам’яталось, що розвиток — це не тільки продуктивність чи кар’єра, а й уміння не загнати себе морально. З останнього раджу ще «Думай повільно… вирішуй швидко», хоча читати її краще частинами, там багато моментів, над якими реально зависаєш. Приємно, що зараз українських видань стало значно більше й вибір уже не обмежується кількома популярними авторами.

Яку книгу взяти для саморозвитку? 1 місяць 1 тиждень тому #543045

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 199
Нещодавно шукав щось нове для себе й паралельно підбирав книги племіннику, тому завис на сайті Книгарня «Є». Сподобалось, що там багато українських видань, постійно з’являються новинки та нормально оформлений розділ із добірками. Для себе взяв книжку про звички й управління увагою, а дитині — "Бодьо в місті" https://book-ye.com.ua/dytyacha-literatura/ditjacha-nehudozhnja-literatura/rozvyvalni-knyzhky/bodo-v-misti/ , бо хотілось чогось не банального, а живого та з гарними ілюстраціями. Ще звернув увагу, що в них є акції для ЄКЛУБу та безкоштовна доставка за певних умов, тому вийшло вигідніше, ніж замовляти по різних магазинах. Окремо здивував асортимент — окрім книжок, є настільні ігри, товари для творчості й навіть видання шрифтом Брайля, що зараз не так часто зустрінеш.
Час відкриття сторінки: 0.122 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.