^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7480031
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2516
16807
42858
112387
7480031

Ваш IP: 216.73.216.117
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Корпоративний мерч

Корпоративний мерч 3 місяців 2 тижнів тому #542149

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 763
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Нещодавно у нас в компанії постало питання про нормальний корпоративний мерч для команди та партнерів. Хотілося не банальні ручки чи блокноти, а щось дійсно стильне й приємне, що люди не викинуть через день. Переглянули багато варіантів, але найбільше сподобались рішення від EcoCube — у них дуже сучасний підхід до корпоративних подарунків і мерчу. Особливо зайшло те, що все виглядає акуратно, екологічно та без дешевої “рекламності”.

Замовляли кілька наборів для співробітників і частину для клієнтів. Усе приїхало гарно оформлене, виглядало презентабельно навіть без додаткового пакування. Колеги реально оцінили, а деякі партнери навіть окремо запитували, де ми це знайшли. Для себе зрозумів, що хороший корпоративний мерч — це не просто сувенір, а нормальний інструмент для створення враження про компанію.

Якщо теж шукаєте щось адекватне для команди чи клієнтів, можу порадити подивитись на сайті магазину. Можливо, комусь теж стане у пригоді.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.128 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.