^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6592107
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
84545
8285
114965
154776
6592107

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Монітори 144 Гц — де краще брати

Монітори 144 Гц — де краще брати 1 місяць 2 тижнів тому #540885

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1391
  • Репутація: 0
Всім привіт! Підбираю монітори 144 гц для роботи і трохи ігор. Не можу вирішити, в якому магазині краще купувати, бо варіантів багато, а різниця в ціні іноді дивна. Хочеться знайти місце, де не буде проблем із битими пікселями і можна нормально перевірити товар або повернути, якщо щось не так. Буду вдячний за будь-які поради з особистого досвіду.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Монітори 144 Гц — де краще брати 1 місяць 1 тиждень тому #546523

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 196
  • Репутація: 0
Я як геймер зі стажем шукав якісний монітор і вирішив замовити через Vodafone сучасні монітори 144 гц https://www.vodafone.ua/shop/ua/monitori/f/chastota_obnovlenija_izobrazhe-144_gc для більш плавної гри. Дуже сподобалося, що в магазині є великий вибір і детальні характеристики кожної моделі. Ціни виявилися конкурентними, а гарантія офіційною, що додало впевненості. Після отримання я одразу помітив різницю у плавності зображення під час ігор. Очі менше втомлюються, а реакція стала точнішою. Монітор також чудово підходить для роботи та перегляду відео. Це була дуже вдала покупка, яка повністю виправдала очікування.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.114 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.