^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7480712
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3197
16807
43539
113068
7480712

Ваш IP: 216.73.216.117
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Buget mic, mașină coreeană recomandări?

Buget mic, mașină coreeană recomandări? 3 місяців 3 тижнів тому #534929

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Am un buget destul de strâns pentru o mașină din Coreea, ce recomandați? Vreau ceva fiabil pentru oraș, dar să nu consume mult. M-am uitat la modelele pe gaz, fiindcă am auzit că sunt foarte economice. Suma maximă de care dispun este destul de limitată, așa că nu îmi permit reparații scumpe imediat după achiziție. Ce opțiuni reale am în această situație?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Buget mic, mașină coreeană recomandări? 3 місяців 3 тижнів тому #534930

• adine
  • adine аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 26
La bani puțini te încadrezi cel mai bine la un Hyundai Avante sau o Kia K3. Caută neapărat motorizarea simplă de 1.6 litri benzină. Sunt motoare clasice, foarte rezistente în timp, iar piesele de schimb le găsești ușor pe piața noastră. Evită cutiile robotizate dacă bugetul e la limită. Mergi pe o cutie manuală sau automată clasică cu hidrotransformator, chiar dacă mașina va fi ceva mai veche.

Buget mic, mașină coreeană recomandări? 3 місяців 3 тижнів тому #534931

• minder
  • minder аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 26
Eu dețin o Kia Morning adusă recent și sunt extrem de mulțumit de alegerea făcută. Mașina este ideală pentru parcări aglomerate, iar taxele de import sunt minime pentru motorul ei mic. O altă variantă excelentă ar fi o mașină cu sistem LPI din fabrică, adică doar pe gaz lichid, cum este Hyundai Sonata. Consumul e la jumătate de preț față de benzină. Totuși, ai grijă mare la kilometrajul real, deoarece multe dintre aceste vehicule au fost folosite intens în regim de taxi sau firme de închirieri în Coreea.

Buget mic, mașină coreeană recomandări? 3 місяців 3 тижнів тому #534932

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
Maxim пише:
Am un buget destul de strâns pentru o mașină din Coreea, ce recomandați? Vreau ceva fiabil pentru oraș, dar să nu consume mult. M-am uitat la modelele pe gaz, fiindcă am auzit că sunt foarte economice. Suma maximă de care dispun este destul de limitată, așa că nu îmi permit reparații scumpe imediat după achiziție. Ce opțiuni reale am în această situație?

Dacă vrei să eviți surprizele neplăcute, îți recomand să nu cumperi de la intermediari dubioși din piețe. Cel mai sigur este să apelezi la companii verificate care aduc mașini la comandă și oferă un raport complet de inspecție tehnică detaliată din portul coreean. Pentru un buget redus, analizează ofertele de аuto din Coreea pe site-ul https://bex-auto.md/ro/avto-iz-korei unde poți găsi prețuri transparente. Concentrează-te pe modele care nu au fost implicate în accidente majore, chiar dacă au unele defecte estetice minore, cum ar fi zgârieturi pe barele de protecție sau mici pete pe tapițerie.
Aceste detalii vizuale scad mult prețul de licitație, dar nu afectează deloc starea tehnică a motorului. De asemenea, solicită verificarea istoricului în baza de date coreeană CarHistory înainte de a trimite avansul.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.