Maxim пише:
Am un buget destul de strâns pentru o mașină din Coreea, ce recomandați? Vreau ceva fiabil pentru oraș, dar să nu consume mult. M-am uitat la modelele pe gaz, fiindcă am auzit că sunt foarte economice. Suma maximă de care dispun este destul de limitată, așa că nu îmi permit reparații scumpe imediat după achiziție. Ce opțiuni reale am în această situație?
Dacă vrei să eviți surprizele neplăcute, îți recomand să nu cumperi de la intermediari dubioși din piețe. Cel mai sigur este să apelezi la companii verificate care aduc mașini la comandă și oferă un raport complet de inspecție tehnică detaliată din portul coreean. Pentru un buget redus, analizează ofertele de аuto din Coreea pe site-ul
https://bex-auto.md/ro/avto-iz-korei unde poți găsi prețuri transparente. Concentrează-te pe modele care nu au fost implicate în accidente majore, chiar dacă au unele defecte estetice minore, cum ar fi zgârieturi pe barele de protecție sau mici pete pe tapițerie.
Aceste detalii vizuale scad mult prețul de licitație, dar nu afectează deloc starea tehnică a motorului. De asemenea, solicită verificarea istoricului în baza de date coreeană CarHistory înainte de a trimite avansul.