^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6524929
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
17367
8285
47787
87598
6524929

Ваш IP: 216.73.216.197
Сьогодні: 08-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Снеки

Снеки 1 місяць 3 тижнів тому #528680

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
  • Репутація: 0
Підкажіть, хто останнім часом купував нормальні снеки для перекусу в дорогу чи на роботу? Хотілося б знайти щось не надто жирне, але й не прісне на смак. Брав кілька варіантів у супермаркеті, та половина пачок виявилась або пересоленою, або з дивним присмаком олії. Особливо цікавлять варіанти з кукурудзи, щоб хрустіли нормально й не розсипались на пил після відкриття упаковки.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Снеки 1 місяць 3 тижнів тому #529239

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1388
  • Репутація: 0
У мене схожа історія була після кількох невдалих покупок у магазині біля дому. Перепробував різні снеки, але більшість швидко набридає через занадто яскраві спеції або дивний ароматизатор. Потім знайомий порадив глянути асортимент у Хліб-Трейд, і там трапились доволі вдалі варіанти для перекусу. Спочатку взяв одну упаковку на пробу до фільму, а потім уже замовив кілька смаків. Такі кукурудзяні Снеки виявились легкими, без відчуття зайвого жиру на руках, та й хруст у них нормальний навіть через деякий час після відкриття пачки. Найбільше зайшло те, що вони не перебивають смак напою й не лишають неприємного післясмаку, як це часто буває з дешевими снеками.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.