^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7487643
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10128
16807
50470
119999
7487643

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Як вибрати якісну рідину для пода?

Як вибрати якісну рідину для пода? 4 місяців 4 днів тому #521617

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Задовбався вже міняти ті змінні картриджі ледь не щотижня. Купую ніби недешеву жижу, а вата все одно чорніє за пару днів і починає віддавати паленим. Може я якось не так вибираю ту рідину? Чи зараз всі виробники спеціально бодяжать купу цукру, щоб ми частіше купували розхідники? Хто підкаже, як знайти реально якісну базу, щоб не вбивала випарник так швидко?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як вибрати якісну рідину для пода? 4 місяців 4 днів тому #521619

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
Ти сам частково відповів на своє питання — справа саме в кількості цукру. Більшість популярних смаків типу випічки чи солодких десертних міксів мають купу підсолоджувачів. Вони при нагріванні карамелізуються і швидко осідають на спіралі темним нагаром. Хочеш щоб розхідник жив довго — переходь на прості фруктові моносмаки, бажано з легким холодком. І дивись щоб сама рідина у флаконі була прозорою, а не коричневою.

Як вибрати якісну рідину для пода? 4 місяців 4 днів тому #521620

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
Ще один неочевидний маркер якості це відчуття самого нікотину. У дешевих рідинах використовують низькоочищений сольовий нікотин, який сильно б'є по горлу і може викликати головний біль навіть після трьох затяжок. Якісна сольовуха заходить дуже м'яко, ти практично не відчуваєш її при вдиху, але нікотинове насичення приходить миттєво. Якщо жижа відверто дере горло краще одразу в смітник.

Як вибрати якісну рідину для пода? 4 місяців 4 днів тому #521626

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
gannna пише:
Ще один неочевидний маркер якості це відчуття самого нікотину. У дешевих рідинах використовують низькоочищений сольовий нікотин, який сильно б'є по горлу і може викликати головний біль навіть після трьох затяжок. Якісна сольовуха заходить дуже м'яко, ти практично не відчуваєш її при вдиху, але нікотинове насичення приходить миттєво. Якщо жижа відверто дере горло краще одразу в смітник.

Якість рідини безпосередньо впливає не тільки на твоє самопочуття, а й на гаманець. Якщо ти ллєш темну, перенасичену аромками бодягу, то ніякий девайс не витримає довго. Багато хто забуває, що правильна жижа має ще й відповідати потужності твого пристрою. Якщо париш на 15-20 ватах, тобі потрібна ідеальна пропорція 50/50 без зайвих барвників. І дуже важливо купувати в перевірених місцях, бо зараз навіть преміальні бренди масово підробляють. Я давно перестав експериментувати з кіосками біля метро, бо там суцільна лотерея з умовами зберігання. Останній час замовляю все онлайн у профільному шопі.
Там завжди свіжі дати розливу, що критично для сольового нікотину, бо він швидко окислюється. Якщо потрібно оновити запаси або купити рідину для pod-систем https://smolnet.pro/uk/59-ridina-solova-dlya-pod-sistem це саме те місце, де гарантовано не нарвешся на підробку. Вибір смаків у них нормальний, консультанти адекватні і ціни без диких накруток.
Час відкриття сторінки: 0.133 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.