^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7488160
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10644
16808
50987
120516
7488160

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Заклад для догляду за літніми

Заклад для догляду за літніми 4 місяців 1 тиждень тому #516265

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 237
  • Репутація: 0
У кого був реальний досвід із пансіонатами для літніх — це взагалі працює нормально чи більше як вимушений компроміс? У мене тато після інсульту, вдома тягнемо як можемо, але вже виснажилися всі. Я наче розумію, що потрібен догляд 24/7, але внутрішньо гризе, що ніби “віддаю”. Як ви це пережили і де шукали варіанти, щоб не було соромно перед собою?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Заклад для догляду за літніми 4 місяців 1 тиждень тому #516266

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Я пройшла через це з мамою і скажу чесно — почуття провини нікуди не зникає одразу. Але коли бачиш, що людина під наглядом, отримує ліки вчасно і не лежить одна по пів дня, стає легше. Ми теж спочатку тримали вдома, поки не стало небезпечно. Після переїзду вона навіть трохи пожвавішала.

Заклад для догляду за літніми 4 місяців 1 тиждень тому #516268

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 141
Як людина зі сторони скажу: багато хто судить, поки сам не опиниться в такій ситуації. У сусідів була подібна історія, довго тримали вдома, а потім все одно звернулися до пансіонату. Просто варто шукати не перший-ліпший варіант, а той, де видно реальну роботу персоналу.

Заклад для догляду за літніми 4 місяців 1 тиждень тому #516274

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
Коли я почав цим займатися серйозно, стало очевидно, що емоції заважають мислити раціонально і все змішується в голові. Переглядав купу сайтів, але це не давало цілісної картини і тільки більше заплутувало. Потім натрапив на каталог будинків престарілих Pansionat.info https://pansionat.info/ , і це допомогло трохи впорядкувати пошук та побачити різні варіанти в одному місці. З’явилося розуміння, які заклади варто розглядати далі. Після цього вже їздив, дивився умови, говорив з персоналом і приймав рішення більш спокійно, без паніки.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.