^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7491465
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
13949
16808
54292
123821
7491465

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Чи обов’язково робити медичну страховку?

Чи обов’язково робити медичну страховку? 4 місяців 2 тижнів тому #503565

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
  • Репутація: 0
Хлопці, підкажіть хто недавно оформлював “зелену карту” на авто? Скільки вона зараз реально коштує? Бо дивлюсь різні сайти і ціни дуже відрізняються. Планую поїздку в Польщу, легкове авто, хочу розуміти хоча б приблизний бюджет, щоб не переплатити і не потрапити в ситуацію, коли на кордоні щось не так.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи обов’язково робити медичну страховку? 4 місяців 2 тижнів тому #503567

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Брав буквально нещодавно, можу сказати по факту. Ціна залежить від терміну дії і країни виїзду. Для легкового авто на короткий період (15 днів) зазвичай виходить приблизно 1000–1500 грн, інколи трохи більше, якщо брати через посередників або в останній момент. На місяць може бути десь 1500–2500 грн. Різниця нормальна, це не фіксований тариф, тому й бачиш різні цифри.

Чи обов’язково робити медичну страховку? 4 місяців 2 тижнів тому #503568

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Тобто виходить, що немає однієї стабільної ціни? Бо я бачив навіть 1800 за 15 днів і 1200 в іншому місці — і це мене збило з пантелику. Від чого це конкретно залежить, тільки від терміну чи ще й від того, де оформлюєш? І чи є різниця, якщо брати онлайн чи в офісі перед поїздкою?

Чи обов’язково робити медичну страховку? 4 місяців 2 тижнів тому #503572

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Panteleev пише:
Тобто виходить, що немає однієї стабільної ціни? Бо я бачив навіть 1800 за 15 днів і 1200 в іншому місці — і це мене збило з пантелику. Від чого це конкретно залежить, тільки від терміну чи ще й від того, де оформлюєш? І чи є різниця, якщо брати онлайн чи в офісі перед поїздкою?

Так, фіксованої “однієї ціни” немає, тому й такий розкид. Основне — це термін дії поліса (15 днів, місяць, довше), але ще впливає канал оформлення. Якщо береш заздалегідь онлайн, зазвичай виходить дешевше і спокійніше, бо є час порівняти варіанти. Якщо ж оформляти в останній момент або прямо перед виїздом, ціна часто вища. Також різниця може бути через різні сервіси оформлення, але сам базовий тариф приблизно однаковий у всіх.

До речі, якщо плануєш поїздку за кордон, окрім автострахування варто одразу подумати і про здоров’я, бо це часто забувають. Зручно, коли все оформлюється разом. Наприклад, є варіант зробити все в одному місці — і автострахування, і медичний поліс. Часто люди оформлюють медична туристична страховка для виїзду за кордон от Green Travel greentravel.ua/ua/calc/vzr/ щоб не шукати все окремо перед поїздкою і не витрачати час у спішці.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.