^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7492909
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
15393
16808
55736
125265
7492909

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Хтось замовляв машину з Кореї?

Хтось замовляв машину з Кореї? 5 місяців 2 тижнів тому #470212

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
  • Репутація: 0
Чи реально зараз замовити машину з Кореї саме під потрібну комплектацію, а не просто взяти те, що є в наявності? Цікавить конкретний двигун, колір салону, опції типу адаптивного круїзу і панорами. Дивлюсь пропозиції, всюди пишуть “підберемо під вас”, але є відчуття, що по факту привозять те, що знайшли. Хто реально замовляв, вам потрапили в потрібну конфігурацію чи це більше маркетинг? І як взагалі перевіряється відповідність перед відправкою, щоб потім не було сюрпризів?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хтось замовляв машину з Кореї? 5 місяців 2 тижнів тому #470214

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Це частково реально, але є нюанс, про який мало хто говорить. На корейському ринку машини не виробляються під замовлення для експорту, а підбираються з уже існуючих варіантів на внутрішніх майданчиках. Тому точне попадання в комплектацію можливе тільки якщо така машина є у продажу на момент пошуку. Якщо комбінація рідкісна, можуть шукати довше або пропонувати максимально близький варіант. Перевірка зазвичай йде по VIN, плюс фото і відео огляду. Якщо посередник нормальний, він узгоджує кожен варіант до покупки, а не після.

Хтось замовляв машину з Кореї? 5 місяців 2 тижнів тому #470215

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Зрозумів, тоді питання а як не потрапити в ситуацію, коли тобі кажуть майже те саме, а по факту половини потрібних опцій немає? Наприклад для мене критично наявність конкретних асистентів і мультимедіа. Чи є спосіб це заздалегідь зафіксувати, щоб потім не було розбіжностей? І ще момент якщо довго шукати потрібну комплектацію, чи сильно росте ціна? Просто не хочеться переплатити через рідкість, але й брати що попало теж не варіант.

Хтось замовляв машину з Кореї? 5 місяців 2 тижнів тому #470216

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
NevilBraen пише:
Зрозумів, тоді питання а як не потрапити в ситуацію, коли тобі кажуть майже те саме, а по факту половини потрібних опцій немає? Наприклад для мене критично наявність конкретних асистентів і мультимедіа. Чи є спосіб це заздалегідь зафіксувати, щоб потім не було розбіжностей? І ще момент якщо довго шукати потрібну комплектацію, чи сильно росте ціна? Просто не хочеться переплатити через рідкість, але й брати що попало теж не варіант.
Тут головне з самого початку правильно вибудувати процес, тому що більшість проблем виникає не на етапі покупки, а на етапі домовленостей. Потрібно заздалегідь зафіксувати список обов’язкових опцій без яких ти не готовий купувати авто і окремо список того, чим можна пожертвувати. Все це краще погодити до початку підбору, щоб потім не було підміни і розмов у стилі це майже те саме. Обов’язково проси розшифровку VIN і реальні фото саме тих елементів які для тебе критичні, наприклад панель приладів, мультимедіа, кнопки асистентів.

Нормальні посередники завжди показують кілька варіантів і не підганяють з рішенням. По ціні так, якщо комплектація рідкісна, пошук може зайняти більше часу і підсумок буде трохи дорожчий, але це логічно. З практики можу сказати, що краще працювати з тими хто реально займається підбором. Наприклад у Bex Auto bex-auto.com/uk нормальний підхід, вони одразу кажуть якщо варіант складно знайти і пропонують альтернативи без тиску, плюс у них прозоре погодження перед покупкою. Це знижує ризик отримати не те що очікував і економить нерви в процесі.
Останнє редагування: 5 місяців 2 тижнів тому від Maxim.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.