^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771277
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
923
1986
10059
34934
5771277

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Наочні плакати захист вітчизни

Наочні плакати захист вітчизни 1 день 21 годин тому #461924

• Mariner
  • Mariner аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 591
  • Репутація: 0
Ефективне вивчення військової справи та основ національної безпеки неможливе без якісного графічного супроводу, що допомагає систематизувати складну теоретичну інформацію. Професійні плакати захист вітчизни, які пропонує магазин Umag, розроблені з урахуванням актуальних статутів Збройних Сил України та сучасних стандартів тактичної підготовки. Асортимент охоплює всі критично важливі розділи дисципліни: від будови стрілецької зброї та правил поводження з нею до основ домедичної допомоги, топографії та цивільного захисту. Використання чітких схем, детальних ілюстрацій та актуальних інструкцій від Umag дозволяє викладачам наочно продемонструвати алгоритми дій у надзвичайних ситуаціях та основи військової етики. Виготовлені на міцній основі з якісним друком, ці навчальні посібники демонструють високу стійкість до зношування та вицвітання, що робить їх надійним елементом оформлення спеціалізованого класу. Комплексне наповнення кабінету сучасними наочними матеріалами сприяє кращому засвоєнню знань школярами та формує в них відповідальне ставлення до виконання конституційного обов'язку із захисту держави.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.127 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.