^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771020
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
666
1986
9802
34677
5771020

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Порадьте палетку тіней для повік на кожен день

Порадьте палетку тіней для повік на кожен день 4 днів 7 годин тому #458890

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
  • Репутація: 0
Хочу взяти палетку тіней для повік на кожен день у подарунок. У цьому майже не розбираюсь. Минулого разу взяв якусь маленьку палетку, але сказали що кольори слабкі і тримаються недовго. Порадьте щось більш нормальне по якості. Бажано щоб кольори були універсальні.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Порадьте палетку тіней для повік на кожен день 4 днів 7 годин тому #458896

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
Краще дивитись на нюдові палетки. Там спокійні відтінки, які підходять на щодень. Ще раджу брати не дуже маленькі набори. У палетках на 8-12 кольорів зазвичай нормальний підбір, є світлі для бази, середні для розтушовки і темні для акценту. Так простіше робити макіяж і виглядає природніше.

Порадьте палетку тіней для повік на кожен день 4 днів 7 годин тому #458900

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
Петро111 пише:
Краще дивитись на нюдові палетки. Там спокійні відтінки, які підходять на щодень. Ще раджу брати не дуже маленькі набори. У палетках на 8-12 кольорів зазвичай нормальний підбір, є світлі для бази, середні для розтушовки і темні для акценту. Так простіше робити макіяж і виглядає природніше.
Дякую, тоді буду дивитись щось середнє за розміром. Бо ті маленькі палетки які бачив виглядають красиво, але кольори там майже однакові. Хотілось би щоб була різниця між відтінками. І щоб тіні нормально наносились, а не зникали на повіці через пару годин. Може є ще якісь моменти на які варто звернути увагу?

Порадьте палетку тіней для повік на кожен день 4 днів 7 годин тому #458907

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
Я коли обирав подібний подарунок теж довго розбирався. Найпростіше дивитись на універсальні нюдові палетки. У них зазвичай теплі або нейтральні кольори, які підходять майже під будь який макіяж. Ще зверни увагу щоб у наборі були і матові, і трохи блискучі відтінки. Так палетка буде більш практична. Я кілька варіантів бачила тут maudau.com.ua/dnipro/category/tini-dlia-vii , там добре видно різні формати палеток і відтінки. Краще брати набір приблизно на 8-12 кольорів. У таких зазвичай нормальний баланс відтінків, світлі, середні і темні. Маленькі палетки часто мають дуже схожі кольори, тому користуватись ними не так зручно. Ще хороший знак коли тіні виглядають щільними, не сухими. Такі краще передають колір і не сипляться під час нанесення. Для щоденного макіяжу це якраз найзручніший варіант.
Час відкриття сторінки: 0.123 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.