^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771278
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
924
1986
10060
34935
5771278

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Дитячі майданчики ціна

Дитячі майданчики ціна 1 тиждень 20 годин тому #454386

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 212
  • Репутація: 0
Думаю облаштувати невелику ігрову зону на подвір’ї, бо діти постійно просять щось цікавіше, ніж просто м’яч або самокат. Розглядаю варіанти майданчиків із гіркою та лазалками, але зовсім не розумію, де шукати щось справді нормальне. Багато сайтів виглядають однаково, і важко зрозуміти, що з цього реально надійне.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дитячі майданчики ціна 1 тиждень 20 годин тому #454387

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
Колись теж довго вагалися перед покупкою. Здавалося, що це складна річ, але коли почали детальніше дивитися, стало простіше. Головне звернути увагу на матеріали і конструкцію. Деякі комплекси виглядають гарно на фото, але в реальності дуже легкі і нестійкі.

Дитячі майданчики ціна 1 тиждень 20 годин тому #454389

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
Ми ще дивилися, щоб дітям було цікаво не тільки кататися з гірки, а й лазити. Тому взяли варіант із канатною сіткою і турніком. Малеча там буквально щодня проводить купу часу. Навіть дорослим іноді цікаво подивитися, як вони вигадують різні ігри.

Дитячі майданчики ціна 1 тиждень 20 годин тому #454390

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 174
Коли почали більш уважно шукати, знайшли досить цікаві комплекси від виробника Спортігра. Сподобалося, що у них багато різних конфігурацій і можна підібрати варіант під розмір ділянки. Ми кілька вечорів дивилися різні моделі, обговорювали деталі і прикидали, як це виглядатиме у дворі. У підсумку стало зрозуміло, де дитячий майданчик купити без довгих експериментів. Замовили комплекс із гіркою та лазалками, і тепер діти майже весь час проводять на подвір’ї.
Час відкриття сторінки: 0.138 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.