^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771256
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
902
1986
10038
34913
5771256

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Яка серія розеток краще підійде для ремонту?

Яка серія розеток краще підійде для ремонту? 1 тиждень 3 днів тому #451094

• adine
  • adine аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
  • Репутація: 0
Купили квартиру в новобудові і зараз на етапі чистової обробки, але я зовсім розгубився з цією електрикою. Дуже боюся вибрати щось застаріле на вигляд або низької якості, що почне скрипіти через місяць. Хочеться, щоб і дизайн був мінімалістичний, і контакти надійні, бо техніки плануємо вмикати реально багато.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Яка серія розеток краще підійде для ремонту? 1 тиждень 3 днів тому #451096

• minder
  • minder аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
Я б на вашому місці не економила на таких речах, бо дешевий пластик потім просто не відмиєш від пальців. Краще один раз взяти нормальний бренд з матовим покриттям, який виглядає дорого і через роки. Ми в минулій квартирі поставили щось простеньке, то воно пожовтіло за два сезони, це був повний провал.

Яка серія розеток краще підійде для ремонту? 1 тиждень 3 днів тому #451098

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 182
Для сучасного інтер'єру зараз модно ставити рамки з прямими кутами і антрацитові або титанові відтінки. Технічно важливо, щоб супорт був металевий і не гнувся при монтажі, а клеми мали хорошу затяжку під дріт два з половиною квадрати. У якісних серіях зазвичай є захисні шторки від дітей і надійні механізми вимикачів, які працюють дуже тихо. Також дивіться на наявність модулів під USB або інтернет в тій же лінійці, щоб уся квартира була в одному стилі.

Яка серія розеток краще підійде для ремонту? 1 тиждень 3 днів тому #451101

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
adine пише:
Купили квартиру в новобудові і зараз на етапі чистової обробки, але я зовсім розгубився з цією електрикою. Дуже боюся вибрати щось застаріле на вигляд або низької якості, що почне скрипіти через місяць. Хочеться, щоб і дизайн був мінімалістичний, і контакти надійні, бо техніки плануємо вмикати реально багато.

Вибір зараз величезний, але я б порадив зупинитися на перевіреній класиці з хорошою начинкою. Коли ми робили студію, то купували розетки та вимикачі Schneider Electric https://www.leroymerlin.ua/f/rozetky-ta-vymykachi/brend=schneider-electric бо у них ідеальний баланс між ціною та зовнішнім виглядом. Контакти там дуже міцні, нічого не гріється навіть під великим навантаженням від плити чи пралки, а монтаж проходить максимально швидко.
Вибирайте серії, де є можливість комбінувати різні кольори клавіш і рамок, це дозволяє тонко підлаштувати електрику під колір стін. Такий пластик не дряпається і дуже приємний тактильно, що важливо для щоденного використання. Спеціалісти зазвичай хвалять ці механізми за довговічність і чітке спрацювання без зайвих зусиль.
Замовляйте все одним списком, щоб не бігати за окремими рамками потім. Працівники, що робили нам розводку, сказали, що це найбільш адекватний варіант для тривалої експлуатації в нових будинках. Це реально правильний підхід, який вбереже ваші нерви і зробить оселю безпечною. Ви залишитеся задоволені результатом на довгі роки.
Час відкриття сторінки: 0.133 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.