^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771288
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
934
1986
10070
34945
5771288

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Колиски та аксесуари для дітей - де краще купувати

Колиски та аксесуари для дітей - де краще купувати 2 тижнів 3 днів тому #441959

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Шукаю нормальне ліжечко для сина, хочемо щось компактне в нашу спальню, щоб вночі не підриватися. Дивлюся на приставні люльки, але їх така кількість, що очі розбігаються. В магазинах ціни взагалі незрозумілі - від п'яти тисяч до вісімнадцяти. Що реально краще взяти, щоб не розвалилося за пару місяців і дитині було зручно? І чи є сенс замовляти в інтернеті, чи краще їхати шукати по гіпермаркетах?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Колиски та аксесуари для дітей - де краще купувати 2 тижнів 3 днів тому #441961

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
Ми брали приставне Delta Children, щось близько дев'яти тисяч вийшло через Ubuy. Дуже зручна річ, бо можна зняти боковинку і просто присунути до свого ліжка. Вночі це реально рятує, коли треба заспокоїти чи погодувати. Взагалі сенс переплачувати є тільки за матеріали та надійність кріплень. Якщо треба щось мобільне, щоб по квартирі катати, то дивись на варіанти з колесами і нормальними стопорами. В магазині ти навряд чи знайдеш такий вибір, як в мережі, тим більше часто бувають непогані знижки.

Колиски та аксесуари для дітей - де краще купувати 2 тижнів 3 днів тому #441962

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
Я теж схилявся до того, щоб замовити онлайн, але переживаю за безпеку. Як зрозуміти без візуального огляду, чи надійний там матрац і чи не буде воно хитатися, як холодець? І ще питання щодо віку - я так розумію, ці люльки йдуть максимум до шести місяців, а далі що? Знову купувати нове ліжко? Чи є якісь варіанти трансформерів, щоб хоча б до року вистачило? Мені дружина скидала модель Boori Tidy з дерева, виглядає стильно, але чи практичне воно в щоденному використанні, якщо треба часто переносити?

Колиски та аксесуари для дітей - де краще купувати 2 тижнів 3 днів тому #441963

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
Дерев'яні дійсно виглядають круто, але вони важкі, щодня не потягаєш з кімнати в кімнату. Для мобільності краще брати алюмінієвий каркас. Щодо онлайн-покупок, то я купував на https://ksuu-store.com.ua/dytjachi-tovary там все детально розписано і є сертифікати безпеки.
При виборі звертай увагу на жорсткість матраца - він має бути рівним і твердим, це критично для немовлят.
Що стосується терміну використання, ти правий, стандартна люлька це десь до півроку, поки дитина не почне сідати. Деякі беруть відразу велике ліжечко-трансформер Mamas & Papas, воно дорожче, під шістнадцять тисяч, але його вистачить на кілька років. Проте велике ліжко не завжди стає впритул до батьківського.
Раджу не економити на безпеці і не брати б/в з незрозумілою історією, бо кріплення можуть бути розхитані. Обов'язково перевір наявність сітчастих бортів для нормальної циркуляції повітря. Якщо плануєте подорожувати або часто їздити до бабусь, придивіться до складаних варіантів типу Safety 1st.
Час відкриття сторінки: 0.122 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.