^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771271
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
917
1986
10053
34928
5771271

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Скільки коштує нормальна консультація адвоката?

Скільки коштує нормальна консультація адвоката? 2 тижнів 3 днів тому #441920

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 182
  • Репутація: 0
Треба терміново розібратися з договором оренди, але ціни на юристів у Києві просто космічні та незрозумілі. Хтось каже одну суму, а потім вилазять доплати за кожен папірець. Боюся потрапити на розводняк, коли за годину розмови здеруть три шкури, а конкретної поради так і не дадуть.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Скільки коштує нормальна консультація адвоката? 2 тижнів 3 днів тому #441922

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
Зараз кожен другий називає себе адвокатом, а толку нуль. Я минулого року так обпікся, коли заплатив за консультацію, а мені просто переказали статтю з інтернету за п’ятсот гривень. Реально бісить, коли за твої ж гроші тобі морочать голову і не кажуть фіксовану ціну одразу.

Скільки коштує нормальна консультація адвоката? 2 тижнів 3 днів тому #441924

• adine
  • adine аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
Ринок зараз такий, що ціна залежить від складності. Звичайна усна консультація по місту тягне від восьмисот до півтори тисячі, якщо це щось базове. Але якщо треба аналіз документів або письмовий висновок, то готуйтеся платити більше. Важливо шукати контору, де прайс висить прямо на головній сторінці, щоб потім не було сюрпризів з відсотками від виграшу чи платою за виїзд спеціаліста в офіс.

Скільки коштує нормальна консультація адвоката? 2 тижнів 3 днів тому #441928

• minder
  • minder аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 13
nasese пише:
Треба терміново розібратися з договором оренди, але ціни на юристів у Києві просто космічні та незрозумілі. Хтось каже одну суму, а потім вилазять доплати за кожен папірець. Боюся потрапити на розводняк, коли за годину розмови здеруть три шкури, а конкретної поради так і не дадуть.

Пошуки краще починати з тих, хто працює офіційно і не соромиться своїх розцінок. Я для себе вивів правило, що надійні фірми завжди дають чітку сітку тарифів наперед. Наприклад, ви можете подивитися актуальну вартість юридичних послуг адвоката на сайті адвокатської фірми АЛЬВА ПРАЙВЕСІ https://alvaprivacy.ua/ua/tsini там усе розписано по пунктах, від простої поради до складного супроводу в суді.
Це дуже зручно, бо ви одразу розумієте свій бюджет і ніхто не вигадує цифри зі стелі під час зустрічі. Я сам звертався до них, коли треба було швидко перевірити угоду, і ціна в кінці повністю збіглася з тим, що обговорювали на початку.
Головне не ведіться на надто дешеві пропозиції, бо безкоштовний сир буває тільки самі знаєте де. Краще один раз заплатити адекватну ринкову ціну професіоналам, ніж потім переробляти документи заново. Якісний сервіс завжди має свою ціну, але вона повинна бути прозорою.

Час відкриття сторінки: 0.135 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.