gannna пише:
Теж шукав Vaporesso Xros 4 недавно, і моїм критерієм було не тільки ціна, а й наявність гарантії та хороших відгуків. Купував через сайт з міжнародною доставкою, і товар прийшов без проблем. Але ось замовлення по Україні теж непоганий варіант. Перевіряй відгуки людей, бо є багато підробок, і вони можуть виявитися не такими, як очікуєш.
Я недавно замовляв вапорессо хрос 4
https://smolnet.pro/uk/pod-sistemy/1181-vaporesso-xros-4-mini.html в Smolnet, і це був чудовий досвід! Вибір упав на цей магазин, бо вже чув від друзів, що вони завжди працюють з оригінальною технікою, і на цей раз не розчарувався. Товар прийшов швидко, все було добре упаковано.
Щодо ціни в порівнянні з іншими українськими магазинами, тут вона була цілком нормальна, не було як на міжнародних платформах, де постійно треба додавати витрати на доставку. Вони реально пропонують хороші умови для тих, хто хоче купити надійний товар без зайвих переплат. Я взагалі не парився все чітко, товар оригінальний, працює без проблем. Якщо хочеш замовити тут, я б радив цей магазин, бо сам вже кілька разів там купував, і це завжди було на вищому рівні.