Nitroo пише:
Мені Vaporesso XROS 5 дуже сподобалась. Я також багато в дорозі, і батарея справляється чудово. Її вистачає на цілий день, і це навіть при тому, що я використовував її активно. Ще один великий плюс — заряджається вона за короткий час, що для мене дуже важливо, бо я не завжди можу знайти вільний момент, щоб підключити пристрій.
Зі свого досвіду можу сказати, що xros 5
https://bambuk.org/vaporesso-xros-5/ це відмінний вибір для тих, хто в пошуках компактного і потужного вейпа. Купував її у Вейп Шопі Бамбук, і був дуже задоволений. Вибір був великий, і консультанти допомогли швидко визначитись із моделлю. Батарея тримає дуже добре, навіть якщо користуєшся активно.
Смак приємний і чистий, без сторонніх запахів. Що важливо, магазин пропонує доставку без затримок, що для мене важливо, бо я не люблю довго чекати. Після покупки отримав корисні поради з догляду, що, на мою думку, справді корисно для продовження терміну служби пристрою. Магазин надає не тільки якісні товари, а й чудовий сервіс. Тому я точно порекомендую звертатися саме сюди!