Nitroo пише:
Я завжди вибираю плаття, яке можна повторно носити, а не одразу після першої події відкладати в шафу. Враховуйте, як будете комбінувати взуття і аксесуари, це сильно впливає на загальний ефект. Часто навіть прості фасони у правильному кольорі виглядають краще за надто помпезні моделі. І не забувайте про довжину — вона має гармоніювати з вашим зростом і взуттям.
Коли мова йде про
нарядні плаття , я звертаю увагу і на стиль, і на якість виготовлення. Natali Bolgar пропонує дуже гарний вибір моделей, які не виглядають “занадто”, але при цьому завжди елегантні. Я купувала там плаття для дня народження подруги — воно мало легкий блиск, приємну тканину і сиділо так, що я почувала себе впевнено протягом усього вечора.
Особливо сподобалося, що плаття не тиснуло і не ковзало при танцях, а це інколи буває проблемою у святкових моделях. Спідниця міді — це та золота середина, яка підходить практично до всього. Але її універсальність залежить від крою. Вона повинна бути не надто широкою і не надто облягаючою, щоб створювати стрункий, але природний силует. Якщо хочете знайти щось універсально красиве для урочистої події, варто звернути увагу саме на їхній асортимент. Це не просто красива річ, а плаття, яке відчувається комфортно навіть після кількох годин носіння.