^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771274
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
920
1986
10056
34931
5771274

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Який бойлер Gorenje обрати?

Який бойлер Gorenje обрати? 1 місяць 3 тижнів тому #395096

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 111
  • Репутація: 0
Не можу визначитися з бойлером, бо квартира середня, а родина з трьох людей. Хочу, щоб гаряча вода була завжди, але боюся переплати за непотрібну потужність. Не знаю, чи 80 літрів вистачить для ранкових душів і миття посуду, і який механізм нагріву краще - мокрий чи сухий ТЕН.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Який бойлер Gorenje обрати? 1 місяць 3 тижнів тому #395097

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 182
Мені 80 літрів вистачає, у нас дві людини і душ + кухня нормально. Важливіше, щоб нагрів був швидкий і без шуму. Бренд Gorenje в цьому плані надійний, бо раніше користувалися їхнім малим бойлером і проблем не було.

Який бойлер Gorenje обрати? 1 місяць 3 тижнів тому #395099

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 212
Фактично для середньої квартири 80 літрів оптимально. Мокрий ТЕН дешевший, гріє повільніше і складніше замінювати, сухий ТЕН дорожчий, але довше служить і легко міняється. Важлива ізоляція бака, щоб тепло не втрачалося, і термостат для стабільної температури. Також варто перевірити захист від перегріву та наявність анода, щоб бак не іржавів.

Який бойлер Gorenje обрати? 1 місяць 3 тижнів тому #395101

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 213
Рекомендую брати бойлер із сухим ТЕНом на 80 літрів, якщо сім’я з трьох людей і вода використовується часто. Як приклад, можете купити бойлер Gorenje GBF 80/UA 80 л https://www.leroymerlin.ua/p/boiler-gorenje-gbf-80-ua-80-l-12047091 в магазині Leroymerlin, там реально великий вибір, перевірені моделі та гарантія.
Обов’язково зверніть увагу на потужність, наявність термостата і анода, щоб вода не перегрівалася і бак довго служив. Після монтажу краще налаштувати температуру близько 60 градусів, це економить електрику і безпечно для родини.
Останнє редагування: 1 місяць 3 тижнів тому від yipeg.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.