^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771496
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1142
1986
10278
35153
5771496

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Як зрозуміти, коли потрібна консультація офтальмол

Як зрозуміти, коли потрібна консультація офтальмол 1 місяць 3 тижнів тому #394357

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 111
  • Репутація: 0
Мене останнім часом дратує постійна сухість і легкий біль в очах, особливо ввечері після комп’ютера, і я не знаю чи просто перевірити зір чи йти саме на консультацію офтальмолога. Боюсь що це може бути щось серйозне, але не впевнена чи розумію, що саме там роблять і чи варто одразу йти платно.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як зрозуміти, коли потрібна консультація офтальмол 1 місяць 3 тижнів тому #396063

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 182
На вашому місці я би не думав, а йшов би вже, якщо є проблеми з очима і дискомфорт не минає. Я колись тягнув і шкодував, просто невеликі симптоми можуть бути початком чогось більшого. Консультація це не боляче, перевірять все і скажуть прямо.

Як зрозуміти, коли потрібна консультація офтальмол 1 місяць 3 тижнів тому #397419

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 213
Проблема в тому, що очі це чутливий орган і багато що може впливати на зір чи самопочуття, не тільки короткозорість чи далекозорість. На консультації офтальмолог не тільки перевіряє гостроту зору, але й вимірює внутрішньоочний тиск, дивиться сітківку, рефракцію, може призначити пневмотонометрію чи периметрію, щоб оцінити функціональний стан очей. Це важливо, бо сухість, печіння чи почервоніння можуть бути симптомами запалення чи підвищеного тиску, а якщо це залишити без уваги, то з часом це може погіршитися. І ще, якщо зір погіршується, то без огляду складно підібрати правильні окуляри чи лінзи.

Як зрозуміти, коли потрібна консультація офтальмол 1 місяць 3 тижнів тому #397740

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 212
Якщо симптоми тебе реально турбують більше ніж тиждень, то краще не чекати, а піти на огляд, бо очі можуть швидко змінюватися, і чим раніше це побачиш, тим простіше вирішити питання. На сьогоднішій день в медичному центрі Святої Параскеви у Львові приймають досвідчені офтальмологи https://medcenter.lviv.ua/konsultaciya-oftalmologa/ тут саме є шанс поспілкуватися з лікарем, який нормально перевірить твої очі, зробить тонометрію, огляд сітківки, рефракцію та підбере корекцію, і це багато краще ніж гадати самому.
Такий огляд дає чітке розуміння чи проблема серйозна чи це просто втомлені очі, і лікар скаже що робити далі, можливо порекомендує краплі чи обмежити екранний час.
Час відкриття сторінки: 0.192 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.