^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771556
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1202
1986
10338
35213
5771556

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Де можна замовити друк меню на крафтовому папері?

Де можна замовити друк меню на крафтовому папері? 1 місяць 3 тижнів тому #393079

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 174
  • Репутація: 0
Під час підготовки до оновлення закладу виникло питання з оформленням меню, бо хочеться відійти від звичайного глянцю й зробити щось більш атмосферне та “живе”. Особливо цікавить варіант із крафтовим папером, адже він добре передає ідею натуральності й затишку. Важливо, щоб друк був якісний, текст добре читався, а сам папір не виглядав надто тонким чи крихким. Порадьте, будь ласка, де зараз можна замовити таку послугу, щоб результат виглядав професійно, а не як експеримент.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можна замовити друк меню на крафтовому папері? 1 місяць 3 тижнів тому #393080

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 212
У подібних питаннях зазвичай варто звертати увагу не лише на ціну, а й на досвід друкарні саме з нестандартними матеріалами. Крафтовий папір має свої нюанси: він по-іншому вбирає фарбу, потребує правильного підбору макету та кольорів. Також корисно заздалегідь уточнювати, чи можуть зробити пробний зразок, щоб оцінити щільність, відтінок і загальний вигляд. Не менш важливо, аби друкарня могла порадити формат і спосіб обробки країв.

Де можна замовити друк меню на крафтовому папері? 1 місяць 3 тижнів тому #393082

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
З власного досвіду пошуку подібних послуг можу сказати, що краще обирати тих, хто пропонує комплексний підхід. Мається на увазі допомога з підготовкою файлів, консультація щодо шрифтів і навіть рекомендації з догляду за готовими меню. Часто саме дрібні деталі визначають, чи буде меню виглядати стильно через кілька місяців використання. Також варто читати відгуки й дивитися приклади виконаних робіт, щоб розуміти реальний рівень якості.

Де можна замовити друк меню на крафтовому папері? 1 місяць 3 тижнів тому #393083

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
Коли постало завдання оновити меню, було вирішено робити акцент на натуральних матеріалах, і саме тому був обраний друк меню на крафтовому папері , адже він одразу створює правильний настрій для гостей. Після кількох варіантів зупинилися на друкарні «АРТ-ПРЕС» і результат повністю виправдав очікування: папір щільний, приємний на дотик, фарба лягла рівно, без плям і розмиття, а текст читається легко навіть при приглушеному освітленні. Сподобалося, що там уважно поставилися до макету, підказали, як краще адаптувати кольори саме під крафт, і все виконали в обумовлені терміни. Меню вже певний час активно використовується, і воно не втрачає вигляду, тому досвід залишився виключно позитивний.
Час відкриття сторінки: 0.142 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.