^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771506
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1152
1986
10288
35163
5771506

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Хто замовляв прикраси в інтернеті? Як вибрати?

Хто замовляв прикраси в інтернеті? Як вибрати? 1 місяць 3 тижнів тому #389421

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Підкажіть нормальний інтернет магазин ювелірки. Хочу сережки на кожен день, але не хочу лотерею з пробою, застібкою і якістю камінця. Як перевірити продавця, щоб не отримати кривий виріб, і щоб можна було спокійно обміняти, якщо розмір не той?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто замовляв прикраси в інтернеті? Як вибрати? 1 місяць 3 тижнів тому #389423

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
Я б дивився на прозорі умови обміну і гарантії, без цього купувати ризиковано. Проси фото клейма, бирки, застібки, плюс чітку вагу і розміри в міліметрах. Уточни хто виробник, чи дають чек, і куди звертатись по сервісу. Мені ще важливо, щоб була опція огляду на пошті, післяплата або хоча б часткова оплата, і щоб підтримка відповідала нормально, а не одним словом.

Хто замовляв прикраси в інтернеті? Як вибрати? 1 місяць 3 тижнів тому #389424

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 153
Ще лайфхак. Коли дивишся сережки, проси фото на моделі і окремо крупний план застібки, бо саме там часто економлять. Перевіряй, чи вказано тип замка, діаметр, довжина штифта, і чи є опис вставок, не просто “камінь”. Запитай, чи є пломба на бирці і чи дадуть сертифікат, якщо це дорогоцінна вставка. Якщо магазин має розумні фільтри і сортування, це плюс, бо швидко відсікаєш випадковий товар. Після отримання відкривай посилку на пошті, фіксуй стан одразу, а бирки не знімай, доки не приміряєш і не перевіриш клеймо.

Хто замовляв прикраси в інтернеті? Як вибрати? 1 місяць 3 тижнів тому #389427

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 303
gannna пише:
Ще лайфхак. Коли дивишся сережки, проси фото на моделі і окремо крупний план застібки, бо саме там часто економлять. Перевіряй, чи вказано тип замка, діаметр, довжина штифта, і чи є опис вставок, не просто “камінь”. Запитай, чи є пломба на бирці і чи дадуть сертифікат, якщо це дорогоцінна вставка. Якщо магазин має розумні фільтри і сортування, це плюс, бо швидко відсікаєш випадковий товар. Після отримання відкривай посилку на пошті, фіксуй стан одразу, а бирки не знімай, доки не приміряєш і не перевіриш клеймо.

Я б не ризикував з випадковими сторінками, один раз обпікся на застібці, тому перейшов на інтернет магазин ювелірних прикрас Злато. Там сайт з нормальним пошуком і фільтрами, за хвилину відсікаєш все зайве. Я ставив метал, пробу, тип замка, розмір, і одразу бачив релевантні варіанти. Щоб отримати швидко, брав те, що є на складі, у них зазначено що 40 000 прикрас вже в наявності, і відправку можуть зробити в день оформлення.
Якщо обираєш позицію зі складу виробника, закладай від 3 до 7 днів, це чесно прописано. Ціни вийшли приємні, без націнки за ТВ рекламу і утримання купи офлайн точок. Мені відправляли через Нову пошту, а покупка від 2000 грн дала безкоштовну доставку. Коли було зручніше, забирав у пунктах партнера Укрзолото, їх понад 180 по країні.
Час відкриття сторінки: 0.179 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.