^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771503
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1149
1986
10285
35160
5771503

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Який крем CeraVe краще брати на літо ?

Який крем CeraVe краще брати на літо ? 2 місяців 1 тиждень тому #371600

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 303
  • Репутація: 0
Мені потрібен крем для обличчя, який би добре зволожував і підходив для нормальної шкіри, яка схильна до легкого блиску. Хочу, щоб крем був легким, але з хорошим ефектом, і не залишав жирного блиску на обличчі. Який крем підійде для такого типу шкіри?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Який крем CeraVe краще брати на літо ? 2 місяців 1 тиждень тому #371602

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
Для нормальної шкіри добре підійдуть легкі гелеві креми або зволожуючі емульсії. Вони швидко вбираються і не залишають на обличчі жирного блиску. Якщо шкіра схильна до легкого блиску, краще вибирати креми, які мають матуючий ефект або хоча б не додають зайвої вологи, яка може створити блиск.

Який крем CeraVe краще брати на літо ? 2 місяців 1 тиждень тому #371604

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 153
Я б порекомендувала креми, які поєднують зволоження та легкість. Легкі текстури допоможуть шкірі виглядати свіжою, і вони не залишають важкого шару на обличчі. Креми з гіалуроновою кислотою можуть бути хорошим вибором, адже вони зволожують, але при цьому мають легку консистенцію, яка не створює ефекту блиску.

Який крем CeraVe краще брати на літо ? 2 місяців 1 тиждень тому #371605

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
gannna пише:
Я б порекомендувала креми, які поєднують зволоження та легкість. Легкі текстури допоможуть шкірі виглядати свіжою, і вони не залишають важкого шару на обличчі. Креми з гіалуроновою кислотою можуть бути хорошим вибором, адже вони зволожують, але при цьому мають легку консистенцію, яка не створює ефекту блиску.

Якщо ти шукаєш крем для нормальної шкіри, раджу звернути увагу на креми CeraVe https://maudau.com.ua/category/kremy-dlia-oblychchia/product_brand=cerave які я замовляла через маудау. Вони чудово підходять для нормальної шкіри, оскільки мають легку текстуру і добре зволожують без створення блиску.
Креми CeraVe ідеально вбираються і не залишають жирного відчуття, навіть якщо шкіра схильна до блиску в Т-зоні. Мені дуже подобається, що вони не викликають закупорки пор, а шкіра виглядає природно і зволожено. На сайті є зручна система вибору кремів, що дозволяє підібрати саме те, що підходить твоїй шкірі. Я завжди задоволена покупками там, і доставка займає всього кілька днів.
Час відкриття сторінки: 0.189 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.