^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771488
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1134
1986
10270
35145
5771488

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Матовий крем CeraVe для комбінованої шкіри ?

Матовий крем CeraVe для комбінованої шкіри ? 2 місяців 1 тиждень тому #371588

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Мені потрібен крем для обличчя, який би зволожував, але при цьому не створював відчуття важкості на шкірі. Я хочу, щоб він був легким і добре підходив для чутливої шкіри, не викликаючи прищів чи запалень. Які бренди зараз можна порекомендувати?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Матовий крем CeraVe для комбінованої шкіри ? 2 місяців 1 тиждень тому #371590

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
Для чутливої шкіри краще вибирати креми з натуральними інгредієнтами, які не містять парфумів та агресивних компонентів. Вони мають бути легкими, без надмірної жирності, і при цьому забезпечувати достатнє зволоження. Також звертай увагу на гіпоалергенні креми, особливо якщо є схильність до алергій.

Матовий крем CeraVe для комбінованої шкіри ? 2 місяців 1 тиждень тому #371591

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 153
Я б додала, що для чутливої шкіри добре підходять креми на основі гіалуронової кислоти та рослинних екстрактів. Вони зволожують шкіру і створюють невидиму захисну плівку, але не роблять її важкою чи жирною. Якщо важливо, щоб крем не забивав пори, варто обирати некомедогенні формули, які підходять навіть для людей із проблемною шкірою.

Матовий крем CeraVe для комбінованої шкіри ? 2 місяців 1 тиждень тому #371593

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 303
gannna пише:
Я б додала, що для чутливої шкіри добре підходять креми на основі гіалуронової кислоти та рослинних екстрактів. Вони зволожують шкіру і створюють невидиму захисну плівку, але не роблять її важкою чи жирною. Якщо важливо, щоб крем не забивав пори, варто обирати некомедогенні формули, які підходять навіть для людей із проблемною шкірою.

Я дуже задоволена кремами CeraVe для обличчя, які я замовляла ось в цьому інтернет-магазині https://maudau.com.ua/category/kremy-dlia-oblychchia/product_brand=cerave вони ідеально підходять для чутливої шкіри, добре зволожують і не створюють ефекту важкості. Креми CeraVe дуже легкі і при цьому надають шкірі необхідне зволоження.
Крім того, я помітила, що вони не викликають подразнень і відмінно живлять шкіру, не забиваючи пори. На сайті маудау я завжди знаходжу креми з точним описом, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для себе. Швидка доставка і гарна упаковка роблять покупку дуже зручною.
Час відкриття сторінки: 0.137 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.