Nitroo пише:
Тут є кілька важливих моментів, якщо ти хочеш, щоб фузилі не розварювались. Перше, на що потрібно звернути увагу це якість пасти. Італійські фузилі з твердої пшениці (дуже важливо дивитися на склад) зазвичай краще тримають форму. Далі вода для варіння. Вона має бути достатньо великою, щоб паста могла вільно плавати, і не вариться разом з іншими інгредієнтами. Якщо паста має достатньо місця, вона не буде розварюватись. Ще один нюанс після того, як ти зливаєш пасту, дуже важливо, щоб вона не залишалася в гарячій воді. Найкраще одразу змішувати її з соусом, щоб зупинити процес варіння. Якщо ж залишиш її в каструлі на кілька хвилин без води, паста може стати м’якою і розваритись.
Як експерт у приготуванні пасти, хочу порадити перевірений ресурс для покупки якісних фузилі
https://maudau.com.ua/category/makaronni-vyroby/vyd_4=fuzylli я вже не раз купував фузилі тут, і можу сказати, що паста дійсно відмінно тримає форму. Ці фузилі виробляються з високоякісної пшениці, що гарантує їхню ідеальну текстуру, яка не розварюється навіть після варіння. В асортименті є різні види пасти, і я завжди шукаю ті, що виготовлені з твердих сортів пшениці.
Це допомагає зберегти консистенцію навіть після змішування з соусом. Я пробував багато різних паст, але саме ці з Maudau дають найкращий результат. Вони ідеально підходять для різних соусів від класичних томатних до вершкових. Плюс, доставка завжди вчасно, і асортимент регулярно оновлюється. Рекомендую!