^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771487
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1133
1986
10269
35144
5771487

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Скільки разів павербанк 20000 mAh заряджає телефон

Скільки разів павербанк 20000 mAh заряджає телефон 2 місяців 2 тижнів тому #359952

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
  • Репутація: 0
Доброго дня. Хочу дізнатись у тих, хто часто користується павербанками: скільки разів реально можна зарядити середній смартфон за допомогою павербанка 20000 mAh? В описах завжди пишуть приблизно 4–5 разів, але цікаво, як це працює на практиці. Залежить від моделі телефону, від того, наскільки активно він використовується, чи від якості самого павербанка? Хочеться зрозуміти, наскільки такі цифри відповідають реальності, щоб не купити щось, що розчарує у поїздці.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Скільки разів павербанк 20000 mAh заряджає телефон 2 місяців 2 тижнів тому #359955

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
Дякую, зрозуміло. Тобто, цифра в 4–5 разів — це умовно, і залежить від якості павербанка і втрат енергії. А підкажи ще, будь ласка, чи помічав ти різницю між моделями з різними виходами USB — чи реально це впливає на швидкість і кількість зарядок? І чи сильно відчутно, якщо використовувати телефон під час зарядки павербанка, наприклад, для навігації або музики? Хочу обрати оптимальний варіант для поїздок, щоб не помилитись.

Скільки разів павербанк 20000 mAh заряджає телефон 2 місяців 2 тижнів тому #359956

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
Дякую, зрозуміло. Тобто, цифра в 4–5 разів — це умовно, і залежить від якості павербанка і втрат енергії. А підкажи ще, будь ласка, чи помічав ти різницю між моделями з різними виходами USB — чи реально це впливає на швидкість і кількість зарядок? І чи сильно відчутно, якщо використовувати телефон під час зарядки павербанка, наприклад, для навігації або музики? Хочу обрати оптимальний варіант для поїздок, щоб не помилитись.

Скільки разів павербанк 20000 mAh заряджає телефон 2 місяців 2 тижнів тому #359960

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
Так, різниця між моделями є, і вона помітна, особливо якщо павербанк старий або з низькою якістю компонентів. Вихідна потужність і підтримка швидкої зарядки реально впливають і на час зарядки, і на кількість повних циклів. Якщо одночасно використовувати телефон під час зарядки, кількість зарядок трохи зменшується, бо частина енергії витрачається на роботу пристрою. Сам користуюсь портативні акумулятори від Persimon, і вони доволі стабільні: можна розраховувати приблизно на 4–5 повних зарядок сучасного смартфона без надмірних втрат. Якщо плануєш купити павербанк для поїздок або роботи, радив би орієнтуватися на перевірені моделі з високою ємністю і декількома портами, щоб заряджати одночасно телефон і планшет, не переживаючи про автономність. Це реально зручно і надійно, особливо у тривалих поїздках.

Час відкриття сторінки: 0.128 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.