Nitroo пише:
Раніше я теж мав проблеми з різкими рідинами, тому почав звертати увагу на склад. Найкращі варіанти для мене це рідини з мінімальним вмістом нікотину, які мають легкий, фруктовий або ментоловий смак. Вони м'якші на горлі і не мають хімічного післясмаку, що для мене дуже важливо. Тепер кожен раз, коли купую рідину, перевіряю, щоб вона була безпечна для використання, і це зазвичай дає відчуття впевненості.
Коли я шукав рідину, яка не буде сильно різкою, я звернув увагу на варіанти з натуральними ароматами. Останнім часом купую жижу для вейпа
https://smolnet.pro/uk/8-ridina-dlya-vejpa без додаткових підсолоджувачів і штучних ароматизаторів, оскільки мені не подобається, коли вейп має неприємний хімічний присмак. Я знайомий з кількома брендами, які використовують тільки гліцерин та пропіленгліколь, і рідина виходить дуже м'якою.
Для тих, хто не хоче сильно відчувати нікотинову дозу, можу порекомендувати вибір рідин з низьким вмістом нікотину вони дають приємний досвід без додаткових подразнень.