^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771503
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1149
1986
10285
35160
5771503

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Де придбати якісний корпус для ПК через інтернет?

Де придбати якісний корпус для ПК через інтернет? 2 місяців 3 тижнів тому #357779

• валюха
  • валюха аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Привіт! Зараз у захваті від процесу вибору нового корпусу для майбутнього ПК – хочу щось стильне, з хорошою циркуляцією повітря. Але ось питання: де краще купувати такі специфічні речі онлайн? Мені потрібний сайт, де можна детально розглянути товар (багато фото, можливо, навіть відеоогляди), порівняти розміри, переглянути реальні відгуки про якість матеріалів і збірки. Дуже не хочеться отримати «котячу в торбі» з подряпинами. Може, хтось нещодавно обновляв свій системник і залишився в захваті від покупки? Поділіться лінком на хороший магазин, будь ласка!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де придбати якісний корпус для ПК через інтернет? 2 місяців 2 тижнів тому #359768

• Грузик
  • Грузик аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 96
  • Репутація: 0
Складаючи ПК мрії, я хотів, щоб він був не лише потужним, але й естетично досконалим, тому обрати корпус до ПК https://luckylink.kiev.ua/ua/korpusa-dlya-komputerov було для мене дуже важливим. В LuckyLink я знайшов справжню знахідку – корпус зі вражаючим дизайном, якісним склом та бездоганною організацією простору для прокладання кабелів. Його зручно відкривати, всередині достатньо місця для великої відеокарти та потужної системи охолодження. Особливо радує наявність пилових фільтрів, які легко чистять, та місце для установки всіх необхідних вентиляторів. Збирати комп’ютер в такому корпусі – одне задоволення, а готовий вигляд на столі викликає захоплені погляди друзів. LuckyLink пропонує корпуси на будь-який смак – від строгих до яскраво підсвічених, що дозволяє створити справді унікальну систему.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.133 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.