^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771503
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1149
1986
10285
35160
5771503

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Букет хризантем

Букет хризантем 2 місяців 3 тижнів тому #357750

• валюха
  • валюха аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Репутація: 0
Всім привіт! Отут я замислилася: осінь на дворі, а настрій потребує сонячного зарядку. І мені раптом дуже захочеться немовби величезного, пухнастого сонця у вигляді букета хризантем! Але не тих звичайних, що скрізь, а щось цікаве – можливо, кущові, або якогось незвичайного відтінку. Дівчата (і хлопці, якщо є цінителі), підкажіть, де ви знаходите такі хризантеми-красуні? Мені цікаво саме місце, де з ними працюють з любов'ю і можуть скласти гарну композицію. Щоб аж очі раділи! Поділіться, будь ласка, координатами таких місць. Ну дуже треба трохи осінньої магії!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Букет хризантем 2 місяців 2 тижнів тому #359027

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1277
  • Репутація: 0
Мені хотілося створити особливий подарунок для мами, і я вирішила замовити букет хризантем https://goldenflora.com.ua/c/flowers/hrizantemi/ у Goldenflora. Коли кур’єр привіз замовлення, я була приємно вражена красою та свіжістю кожної квітки. Хризантеми були об’ємними, яскравими і радували око своїм ароматом. Оформлення замовлення онлайн пройшло швидко та зручно, а ціни приємно здивували. Мама була в захваті від такого подарунка, і тепер я точно знаю, куди звертатися за красивими букетами. Доставка по Києву завжди оперативна, а сервіс справді дружній та уважний. Тепер Goldenflora рекомендую всім своїм друзям і знайомим.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.147 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.