^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7494623
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
17107
16808
57450
126979
7494623

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 09-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Який басейн краще витримує активні купання дітей?

Який басейн краще витримує активні купання дітей? 9 місяців 5 днів тому #328345

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
  • Репутація: 0
Я от задумуюсь над тим, який басейн обрати для дітей — бо хочемо поставити щось у дворі, щоб малеча могла гратись і купатись. Але не впевнений: адже діти активно стрибають, бавляться, вода буде на сонці під ціле літо. Тому хвилююсь: чи витримає конструкція постійне сонячне проміння та активні ігри? Чи не зіпсується він швидко, або не перегріється вода, чи не потріскається матеріал? І чи вистачить просто «дути змінити воду» — чи треба щось, щоб басейн не деформувався і служив довго.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Який басейн краще витримує активні купання дітей? 9 місяців 5 днів тому #328347

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Насправді, якщо плануєте довго тримати басейн і будуть активні купання — особливо важливо, щоб конструкція була стійкою, з міцних матеріалів, не просто тонкий надувний варіант. Є типи, які краще переносять навантаження та сонце, і тоді шанс, що вони витримають літні ігри дітей без проблем, набагато вищий. Водночас не варто очікувати «чудес» від найпростішого легкого басейну — дешевий «для раз на сезон» може підвести: шви, стінки чи дно можуть не витримати активного використання, особливо якщо вода часто міняє температуру.

Який басейн краще витримує активні купання дітей? 9 місяців 5 днів тому #328348

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Я якраз думаю, що ми не просто хочемо «раз на рік поплескатися», а щоб діти могли весь сезон — бігати, стрибати, гратись із водою. Тоді треба щось, що витримає і вагу, і рух, і сонце. Я турбуюсь про шви, дно, міцність стінок — адже діти можуть копати ногами, сидіти на бортах, вода нагріватиметься, стіни можуть прогинатися чи тріскатись. Хочеться, щоб все було безпечним і довговічним, і не боляче було за те, що «влітку все зіпсується». Хотілося б, щоб конструкція була стабільна, щоб навіть при активних іграх басейн не «пощелкав» і не протік.

Який басейн краще витримує активні купання дітей? 9 місяців 5 днів тому #328350

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Panteleev пише:
Я якраз думаю, що ми не просто хочемо «раз на рік поплескатися», а щоб діти могли весь сезон — бігати, стрибати, гратись із водою. Тоді треба щось, що витримає і вагу, і рух, і сонце. Я турбуюсь про шви, дно, міцність стінок — адже діти можуть копати ногами, сидіти на бортах, вода нагріватиметься, стіни можуть прогинатися чи тріскатись. Хочеться, щоб все було безпечним і довговічним, і не боляче було за те, що «влітку все зіпсується». Хотілося б, щоб конструкція була стабільна, щоб навіть при активних іграх басейн не «пощелкав» і не протік.
Якщо поставився до вибору серйозно — я б радив одразу дивитися в бік каркасного басейну ictv.ua/ua/goodnews/yak-vybraty-karkasny...ita-golovni-nyuansy/ він має міцну конструкцію, стійкі стінки та правильне «дно-в-основі», що дає змогу витримувати навантаження — біганину, стрибки, активні ігри. При цьому на відміну від надто легких надувних, каркасні краще витримують сонце, їх матеріали — щільніші й витриваліші.

Важливо також підготувати рівну площадку під нього, можливо підстилку, і не ігнорувати догляд: чистити воду, періодично перевіряти стан стінок. Якщо все зробити правильно — такий басейн може служити багато літ, не розсипатися і не «втомлюватися» від постійних купань дітей.
Час відкриття сторінки: 0.111 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.