Panteleev пише:
Я якраз думаю, що ми не просто хочемо «раз на рік поплескатися», а щоб діти могли весь сезон — бігати, стрибати, гратись із водою. Тоді треба щось, що витримає і вагу, і рух, і сонце. Я турбуюсь про шви, дно, міцність стінок — адже діти можуть копати ногами, сидіти на бортах, вода нагріватиметься, стіни можуть прогинатися чи тріскатись. Хочеться, щоб все було безпечним і довговічним, і не боляче було за те, що «влітку все зіпсується». Хотілося б, щоб конструкція була стабільна, щоб навіть при активних іграх басейн не «пощелкав» і не протік.
Якщо поставився до вибору серйозно — я б радив одразу дивитися в бік каркасного басейну
ictv.ua/ua/goodnews/yak-vybraty-karkasny...ita-golovni-nyuansy/ він має міцну конструкцію, стійкі стінки та правильне «дно-в-основі», що дає змогу витримувати навантаження — біганину, стрибки, активні ігри. При цьому на відміну від надто легких надувних, каркасні краще витримують сонце, їх матеріали — щільніші й витриваліші.
Важливо також підготувати рівну площадку під нього, можливо підстилку, і не ігнорувати догляд: чистити воду, періодично перевіряти стан стінок. Якщо все зробити правильно — такий басейн може служити багато літ, не розсипатися і не «втомлюватися» від постійних купань дітей.