^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495524
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
894
17114
58351
127880
7495524

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Гриль — хороша альтернатива під час блекауту?

Гриль — хороша альтернатива під час блекауту? 9 місяців 1 тиждень тому #320515

• Witer
  • Witer аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
  • Репутація: 0
Обговорюємо, чи може гриль стати зручною альтернативою при відключенні електрики або газу. Ділимося досвідом: що і як можна готувати на грилі в таких умовах, які моделі найбільш зручні, на що звертати увагу для безпечного використання.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Гриль — хороша альтернатива під час блекауту? 9 місяців 1 тиждень тому #321707

• Greg
  • Greg аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 79
Гриль дійсно може стати корисною альтернативою при відключенні електрики чи газу. На ньому можна смажити м’ясо, рибу, овочі, навіть готувати гарячі бутерброди або піцу на відкритому вогні. Найзручніші — моделі з кришкою та регулюванням температури, прості в розпалюванні і очищенні. Важливо звертати увагу на стабільність конструкції, наявність піддону для жиру і безпечне відстань до стін та легкозаймистих предметів. Так гриль стає надійним помічником під час аварійних відключень.

Гриль — хороша альтернатива під час блекауту? 9 місяців 1 тиждень тому #323838

• Miks
  • Miks аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 59
Я вважаю, що за умов обмеженої подачі електроенергії така річ, як гриль, просто необхідна. Для свого приватного будинку я придивився газовий гриль Napoleon https://grillpoint.com.ua/grili/gazovye-grili/Napoleon/ , і він ідеально підійде для приготування смачних стейків, шашлику та інших страв на свіжому повітрі. Надійний, зручний і швидкий у використанні – саме те, що треба для домашнього відпочинку та гостей
Час відкриття сторінки: 0.112 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.