^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7494892
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
262
17114
57719
127248
7494892

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Чи варто обстежувати очі у Кам'янському?

Чи варто обстежувати очі у Кам'янському? 9 місяців 2 тижнів тому #318244

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Доброго дня всім. Останнім часом задумався про стан своїх очей: нічого серйозного не турбує, але працюю багато за комп’ютером і інколи помічаю легку втому та сухість очей. Читав, що профілактичні огляди можуть допомогти запобігти серйозним проблемам, але не зовсім розумію, наскільки це потрібно, якщо скарг немає. Хтось робить такі обстеження регулярно? І як часто реально варто відвідувати спеціаліста, щоб не пропустити важливе?
Останнє редагування: 9 місяців 2 тижнів тому від Maxim.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи варто обстежувати очі у Кам'янському? 9 місяців 2 тижнів тому #318245

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Та я сам раніше думав, що якщо нічого не болить — можна почекати, але потім зрозумів, що це хибна логіка. Очі — дуже делікатний орган, і деякі проблеми розвиваються непомітно.
Останнє редагування: 9 місяців 2 тижнів тому від Петро111.

Чи варто обстежувати очі у Кам'янському? 9 місяців 2 тижнів тому #318247

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
Профілактичний огляд дозволяє виявити підвищений тиск, початкові зміни сітківки чи ризик розвитку глаукоми ще до того, як вони почнуть реально заважати. Я пішов один раз просто «для спокою», і виявили дрібні нюанси, які без контролю могли б дати ускладнення. Тому не відкладайте — раз на рік перевірка реально варта часу.
Останнє редагування: 9 місяців 2 тижнів тому від Петро111.

Чи варто обстежувати очі у Кам'янському? 9 місяців 2 тижнів тому #318250

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Дякую за пораду, тепер більш зрозуміло, чому профілактика важлива. Мені цікаво, що саме включає такий огляд? Чи це просто стандартна перевірка зору, чи там ще роблять якісь більш детальні обстеження сітківки та очного тиску? І чи реально, що одне відвідування дає повну картину стану очей, чи краще робити додаткові тести?

Чи варто обстежувати очі у Кам'янському? 9 місяців 2 тижнів тому #318252

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
В офтальмологічному центрі Візіум у Кам'янскому https://visium.com.ua/kamianske/ua/ обстеження проходить комплексно: перевіряють гостроту зору, стан сітківки, внутрішньоочний тиск, проводять інструментальні дослідження та підбирають при потребі індивідуальні рекомендації. Тобто це не просто «читаємо таблицю», а повноцінний профілактичний огляд, який дозволяє вчасно виявити навіть непомітні проблеми. Я сам так проходив, і вже на ранніх етапах були помічені дрібні зміни, які можна було швидко скорегувати. Якщо відвідувати регулярно, ризик серйозних ускладнень суттєво зменшується. Тому раджу не відкладати і записатися, щоб упевнитися у здоров’ї очей.

Час відкриття сторінки: 0.111 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.