^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7494896
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
266
17114
57723
127252
7494896

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Чи варто переплачувати за XC60, чи різниця є?

Чи варто переплачувати за XC60, чи різниця є? 9 місяців 2 тижнів тому #317722

• adine
  • adine аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 26
  • Репутація: 0
Стою перед вибором, XC40 чи XC60? Чи реально XC60 вартує такої значної переплати? Цікавить, чи сильно відчувається різниця в комфорті, шумоізоляція, підвіска та практичності? У XC40 мені подобається дизайн, але чи вистачить мені місця для родини з двома дітьми?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи варто переплачувати за XC60, чи різниця є? 9 місяців 2 тижнів тому #318825

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Різниця відчутна, і вона велика. Я пересіла з XC40 на XC60, і це небо і земля. Комфорт на трасі це головна перевага. XC60 значно тихіша, особливо на швидкості, шуми від шин і вітру краще ізольовані. Підвіска м'якша, навіть без пневмо, менш чопка на стиках і нерівностях. Сидіння в XC60 зручніші для довгих поїздок. Якщо ви плануєте виїжджати за межі міста і возити родину, XC60 однозначно виграє, вона набагато доросліша і комфортніша за відчуттями.

Чи варто переплачувати за XC60, чи різниця є? 9 місяців 1 тиждень тому #320119

• minder
  • minder аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 26
Це вибір між комфортом і маневреністю. XC40 ідеальний для міста, його легше паркувати, він спритніший. Але для сім'ї XC60 це необхідність, бо там зовсім інший рівень простору. Багажник у XC60 набагато більший і зручніший для колясок чи великих валіз, плюс ззаду дорослим пасажирам чи дітям у кріслах просторніше. І ще один важливий момент, якість оздоблення салону в XC60 навіть у базових версіях відчутно краща, відчувається більш високий клас.

Чи варто переплачувати за XC60, чи різниця є? 9 місяців 1 тиждень тому #320517

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
adine пише:
Стою перед вибором, XC40 чи XC60? Чи реально XC60 вартує такої значної переплати? Цікавить, чи сильно відчувається різниця в комфорті, шумоізоляція, підвіска та практичності? У XC40 мені подобається дизайн, але чи вистачить мені місця для родини з двома дітьми?

Різниця відчувається, бо це різні платформи XC60 – SPA, XC40 – CMA, що диктує різницю у якості їзди і загальному відчутті від авто. XC60 це справжній преміум-середньорозмірний кросовер. Вона комфортніша, має кращий запас місця ззаду і значно більший багажник, який дійсно функціональний. Це робить її ідеальною для сім'ї та подорожей. XC40 це стильний, міський кросовер, з приємним дизайном, але з жорсткішою підвіскою та меншим простором для пасажирів. Якщо ваші поїздки з дітьми чи на великі відстані, то переплачувати варто, ви отримуєте справжню різницю у комфорті і просторі, а також відчуття більшої безпеки.
Якщо вас цікавлять всі технічні деталі та варіанти оздоблення, то повну інформацію про xc60 вольво можна подивитися на офіційному сайті https://volvocar-kyivairport.com.ua/modelnij-rjad/xc60-246 Якщо ж ви один-два рази на тиждень виїжджаєте у місті, то сміливо беріть XC40, і різниця в ціні краще піде на топову комплектацію, що покращить комфорт.

Час відкриття сторінки: 0.219 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.