^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495513
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
883
17114
58340
127869
7495513

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Які аксесуари обов’язково потрібні для штучної ял

Які аксесуари обов’язково потрібні для штучної ял 9 місяців 2 тижнів тому #311126

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 203
  • Репутація: 0
Останні дні думаю, які аксесуари потрібні для штучної ялинки, щоб після встановлення все виглядало акуратно. Хочеться підготувати все заздалегідь, щоб не шукати дрібниці під час складання. Цікавлять опори, фіксатори гілок, гачки для прикрас та зручні рішення для розміщення підсвітки. Порадьте, що справді варто мати під рукою.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які аксесуари обов’язково потрібні для штучної ял 9 місяців 2 тижнів тому #311127

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 117
З мого досвіду найперше варто мати стійку підставку, яка тримає вагу конструкції без хитань. Фіксатори для гілок дуже допомагають, якщо ялинка з безліччю секцій. Гачки для іграшок з однаковою довжиною дають рівне розміщення куль. Для гірлянди корисні маленькі затискачі, щоб шнур не провисав і лягав акуратно по колу.

Які аксесуари обов’язково потрібні для штучної ял 9 місяців 2 тижнів тому #311128

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 221
У мене кілька разів була ситуація, коли дрібні елементи губились або їх просто не вистачало, і тоді доводилось вигадувати тимчасові рішення. Після цього завжди тримаю окремий пакет із запасними гачками, затискачами та невеликими кліпсами для кабелю. Ще звертаю увагу на підкладку під основу, щоб підлога не дряпалась та щоб конструкція стояла рівно. Якщо гірлянда довга, корисно мати невеликі стяжки, вони допомагають упорядкувати провід.

Які аксесуари обов’язково потрібні для штучної ял 9 місяців 2 тижнів тому #311129

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
У мене найкраще виходить, коли комплект складається з кількох простих позицій, які добре працюють разом. Підставка має щільно фіксувати нижню секцію, тому підбираю ту, що не ковзає і тримає форму навіть під повним набором прикрас. Фіксатори для гілок допомагають розкласти ярус так, щоб відразу вийшла рівна геометрія, а не хаотичний силует. Гачки для іграшок зручно мати різних розмірів, щоб важчі кулі не тиснули на верхні гілки.
Для гірлянди зазвичай додаю невеликі кліпси, тоді світло розподіляється рівно. Якщо потрібні додаткові деталі, на сайті ZELENA є аксесуари для ялинок https://zelena.ua/ua/prazdnichnyj-dekor/novogodnij-dekor/iskusvennye-elki/aksessuary-dlya-iskusstvennykh-yeley.html там легко зорієнтуватися за типами і вибрати саме ті дрібниці, які підходять під конкретну конструкцію, не переповнюючи набір зайвим.
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTAlqg74T4WbweWfV7dzA_MGHWboSbH8Fmfhl64I-_4ifdqzg
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.