^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495666
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1036
17114
58493
128022
7495666

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Чи нормально, що рожевий джин пахне сильніше?

Чи нормально, що рожевий джин пахне сильніше? 9 місяців 3 тижнів тому #311071

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Дівчата, хто купував рожевий джин останнім часом, підкажіть, де його краще брати? Зі звичайних маркетплейсів щось страшно замовляти, стільки фейків пішло. Один раз прийшла пляшка з мутною рідиною і запахом хімії. Хочу нормальний рожевий, не приторний, без цього “сиропного” післясмаку.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи нормально, що рожевий джин пахне сильніше? 9 місяців 3 тижнів тому #311072

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Маю схожий досвід. Замовляв у двох різних місцях, і в обох випадках смак був далекий від нормального Pink Gin. Справжній має легку ягідну нотку, трохи цитрусу, без солодкого перебору. Тепер завжди дивлюся, щоб на сайті були фото з реальної партії, акциз і чітко вказаний імпортер. Якщо цього нема одразу закриваю сторінку.

Чи нормально, що рожевий джин пахне сильніше? 9 місяців 3 тижнів тому #311073

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
У рожевому джині головне баланс аромату й чистота. Якщо відчувається запах карамельного сиропу це точно не оригінал. Я беру тільки перевірені марки, і ще звертаю увагу на колір: він має бути світло-рожевий, не яскравий, бо справжній колір роблять з настою ягід, а не барвників. Якщо пляшка стоїть під сонцем у вітрині такий товар краще не купувати.

Чи нормально, що рожевий джин пахне сильніше? 9 місяців 3 тижнів тому #311074

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 332
gannna пише:
У рожевому джині головне баланс аромату й чистота. Якщо відчувається запах карамельного сиропу це точно не оригінал. Я беру тільки перевірені марки, і ще звертаю увагу на колір: він має бути світло-рожевий, не яскравий, бо справжній колір роблять з настою ягід, а не барвників. Якщо пляшка стоїть під сонцем у вітрині такий товар краще не купувати.

Я перепробувала багато варіантів, поки не знайшла свій магазин https://maudau.com.ua/category/dzhyn/kolir=rozhevyi-3 замовляю там уже кілька місяців, і жодного разу не було сюрпризів. Джин завжди прозорий, аромат ніжний, ягідний, без різких нот. Пляшки приходять акуратно запаковані, акциз і дата партії чітко вказані. Помітно, що товар свіжий, не лежав роками на складі.
Ще мені подобається, що на сайті видно, коли оновлювалась партія, і є фото реальних товарів. Доставка швидка, нічого не проливається, бо пакують на совість. Якщо шукаєш стабільну якість і не хочеш ризикувати, можеш сміливо брати там. Від мене це єдине місце, якому реально довіряю після всіх невдалих покупок.

Час відкриття сторінки: 0.131 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.