^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495095
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
465
17114
57922
127451
7495095

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: З чим краще поєднувати м’який віскі?

З чим краще поєднувати м’який віскі? 9 місяців 4 тижнів тому #311045

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Недавно взяв м’який віскі, п’ється легко, але хочеться підібрати щось до нього, щоб не перебивало смак. Не хочу стандартів типу лимону чи колу, шукаю щось просте, але доречне. Може якісь снеки або легка їжа, що підкреслить аромат, а не зіб’є його. Хто що радить із досвіду?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

З чим краще поєднувати м’який віскі? 9 місяців 4 тижнів тому #311046

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
Якщо віскі справді м’який, то краще не переборщити з закускою. Добре працює темний шоколад, легкі сири, горіхи. З м’ясного підходить прошутто або бастурма, але без соусів. Морепродукти теж можуть зайти, наприклад, слабосолений лосось. Головне, щоб усе було не надто солоне і без різких спецій.

З чим краще поєднувати м’який віскі? 9 місяців 4 тижнів тому #311047

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
Петро111 пише:
Якщо віскі справді м’який, то краще не переборщити з закускою. Добре працює темний шоколад, легкі сири, горіхи. З м’ясного підходить прошутто або бастурма, але без соусів. Морепродукти теж можуть зайти, наприклад, слабосолений лосось. Головне, щоб усе було не надто солоне і без різких спецій.
Пробував з темним шоколадом — непогано, але швидко приїдається. Сир теж варіант, хоча деякі тягучі роблять післясмак дивним. Думаю спробувати щось нейтральне, може крекери або сухофрукти. Хочеться, щоб смак віскі залишався головним. До речі, чи хтось пробував поєднувати з кавою після чарки? Кажуть, цікаво розкривається аромат.

З чим краще поєднувати м’який віскі? 9 місяців 4 тижнів тому #311048

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 764
  • Подяка отримана: 2
"Кава після м’якого віскі справді непоганий варіант, але треба брати без кислотності, краще середню обсмажку. Вона підсилює солодовий відтінок, особливо якщо це ірландський варіант, як-от Bushmills. Мені найкраще зайшло поєднання: кілька ковтків віскі, трохи горіхів і ковток кави — виходить чистий баланс смаку, без гіркоти.
Якщо хочеш зробити легкий сет, додай шматочок чорного шоколаду 70%. Також зверни увагу на цей варіант maudau.com.ua/product/visky-bushmills-or...whisky-40-1-l-374293 . Він м’який, але не прісний, тож добре поєднується навіть без закуски, просто охолоджений у склі. Ще цікаво спробувати його з карамелізованими горіхами, виходить делікатна солодкість. А якщо охолодити трохи сильніше, смак стає чистішим і менш спиртовим.
Останнє редагування: 9 місяців 4 тижнів тому від Петро111.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.