^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7495909
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1279
17114
58736
128265
7495909

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Насіння гарбуза

Насіння гарбуза 10 місяців 2 тижнів тому #310952

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 216
  • Репутація: 0
Шановні, потрібна порада! Планую заснувати невеликий бізнес з вирощування гарбузів для насіння. Шукаю, де в Україні можна купити якісне насіння гібридних сортів з великою врожайністю та високою олійністю. Критично важливо, щоб постачальник був перевіреним, надавав сертифікати якості. Може, хтось співпрацював з агрофірмами, які спеціалізуються на насінні вітчизняної селекції? Дякую за будь-яку корисну інформацію!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Насіння гарбуза 10 місяців 1 тиждень тому #310963

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
  • Репутація: 0
Я завжди любила вирощувати овочі на своєму городі, і цього року вирішила спробувати насіння гарбуза https://agro-market.net/ua/catalog/cat/54/ від AGRO-MARKET. Була приємно здивована якістю насіння — всі зернятка здорові, без пошкоджень, і це надихає на хороший врожай. Вже під час посіву відчувалося, що рослини міцні і добре проростають, а через кілька тижнів на грядках з’явилися перші паростки, які радують око. Особливо подобається, що AGRO-MARKET дбає про своїх клієнтів, упаковка надійна, доставка швидка, і замовлення доходить вчасно по всій Україні. Крім насіння гарбуза, я замовила ще кілька цибулин квітів і саджанців, адже люблю поєднувати городні рослини з декоративними квітами, і все прийшло в ідеальному стані. Я задоволена, що знайшла магазин, де дійсно цінують якість і турботу про клієнта, бо відчуваєш себе впевнено, навіть якщо вирощуєш щось вперше. Насіння гарбуза вже проростає, і я з нетерпінням чекаю першого врожаю, бо знаю, що він буде смачним і здоровим. Тепер AGRO-MARKET став моїм улюбленим місцем для замовлення всього, що потрібно для саду і городу, і я з радістю рекомендую його всім друзям.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.