^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7494894
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
264
17114
57721
127250
7494894

Ваш IP: 216.73.216.64
Сьогодні: 10-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Фієста 2016–2018 року на автоматі: чи варто брати?

Фієста 2016–2018 року на автоматі: чи варто брати? 10 місяців 2 тижнів тому #310942

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
  • Репутація: 0
Думаю над тим, щоб придбати Ford Fiesta 2016–2018 року з автоматичною коробкою передач, і вагаюся, чи це справді хороша ідея. Машина цікава як компактний міський варіант, але чув суперечливі думки про роботу автомата саме в цих роках. Мене турбує, наскільки надійна ця трансмісія при пробігах за 100 000 км, чи не доведеться відразу щось серйозно ремонтувати. Не хотілось би купити авто і через кілька місяців потрапити в історію з дорогою заміною коробки. Може, краще почекати щось новіше або розглядати механіку?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Фієста 2016–2018 року на автоматі: чи варто брати? 10 місяців 2 тижнів тому #310943

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
У мене була така ж модель, тож можу сказати, що автомат там дійсно має свої нюанси. Найбільше значення має стан обслуговування — якщо своєчасно міняли масло, не ганяли по бездоріжжю й не перегрівали коробку, то вона може без проблем від’їздити ще багато. Але якщо авто з міста, де часто стояли в пробках, коробка могла працювати на межі, що підвищує ризики поломок. Перед купівлею обов’язково перевір коробку на поштовхи, ривки та сторонні звуки. Також варто глянути історію по VIN, щоб знати, чи були ремонти трансмісії.

Фієста 2016–2018 року на автоматі: чи варто брати? 10 місяців 2 тижнів тому #310944

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Дякую, це вже дає краще розуміння ситуації. Мене трохи лякає перспектива потрапити на ремонт відразу після покупки. У знайомого була машина того ж періоду, і в нього почались проблеми з коробкою після 120 000 км, хоча він казав, що їздив акуратно. Може, мені варто пошукати варіант із меншою кількістю пробігу або з повною історією обслуговування. Також думаю, чи не буде вигідніше взяти інше авто, але у хорошому стані автомат все ж зручніший для міста. Просто не хочу купити кота в мішку.

Фієста 2016–2018 року на автоматі: чи варто брати? 10 місяців 2 тижнів тому #310945

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Panteleev пише:
Дякую, це вже дає краще розуміння ситуації. Мене трохи лякає перспектива потрапити на ремонт відразу після покупки. У знайомого була машина того ж періоду, і в нього почались проблеми з коробкою після 120 000 км, хоча він казав, що їздив акуратно. Може, мені варто пошукати варіант із меншою кількістю пробігу або з повною історією обслуговування. Також думаю, чи не буде вигідніше взяти інше авто, але у хорошому стані автомат все ж зручніший для міста. Просто не хочу купити кота в мішку.
Твої сумніви цілком логічні. Автомат у цій моделі не є найгіршим, але потребує уважності при купівлі. Головне — зробити якісну діагностику перед оформленням угоди, перевірити стан гідроблоку, мастила, передач і реакцію коробки на холодну та гарячу їзду. Також важливо з’ясувати, чи є підтверджені записи обслуговування. Добре, коли є можливість звернутись до фахівців, які займаються перевіркою авто з імпорту.

Ford Fiesta у компанії Boss Auto часто доступний у перевіреному стані bossautoukraine.com.ua/cars/f/ford_fiesta/ де вже відома історія обслуговування та пробігу. Це дає змогу зменшити ризики і зрозуміти реальний стан авто ще до покупки. Якщо авто підібране грамотно, можна отримати надійну машину з комфортною коробкою передач без зайвих сюрпризів. Якщо ж не хочеш ризикувати взагалі — можна розглянути варіанти новіші або з меншим пробігом, але з більшим бюджетом.
Останнє редагування: 10 місяців 2 тижнів тому від NevilBraen.

Фієста 2016–2018 року на автоматі: чи варто брати? 9 місяців 2 тижнів тому #319116

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1456
та що - гарна машина

Фієста 2016–2018 року на автоматі: чи варто брати? 9 місяців 2 тижнів тому #319168

• Штуня
  • Штуня аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 68
Ну машина не нова то треба заїхати на діагностику. Раджу діагностику ходової у Вінниці - хлопці там знають своє діло. Еоли брав старого форда заїхав до них - під’єднали до комп’ютера, підняли на підйомнику й показали на місціщо не так - була у тріщині на важелі. А так все норм, придбав авто ще і за ціною дешевше бо сказав продавцю що машина потрібує ремонту.
Останнє редагування: 9 місяців 2 тижнів тому від Штуня.
Час відкриття сторінки: 0.121 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.