Panteleev пише:
Дякую, це вже дає краще розуміння ситуації. Мене трохи лякає перспектива потрапити на ремонт відразу після покупки. У знайомого була машина того ж періоду, і в нього почались проблеми з коробкою після 120 000 км, хоча він казав, що їздив акуратно. Може, мені варто пошукати варіант із меншою кількістю пробігу або з повною історією обслуговування. Також думаю, чи не буде вигідніше взяти інше авто, але у хорошому стані автомат все ж зручніший для міста. Просто не хочу купити кота в мішку.
Твої сумніви цілком логічні. Автомат у цій моделі не є найгіршим, але потребує уважності при купівлі. Головне — зробити якісну діагностику перед оформленням угоди, перевірити стан гідроблоку, мастила, передач і реакцію коробки на холодну та гарячу їзду. Також важливо з’ясувати, чи є підтверджені записи обслуговування. Добре, коли є можливість звернутись до фахівців, які займаються перевіркою авто з імпорту.
Ford Fiesta у компанії Boss Auto часто доступний у перевіреному стані
bossautoukraine.com.ua/cars/f/ford_fiesta/ де вже відома історія обслуговування та пробігу. Це дає змогу зменшити ризики і зрозуміти реальний стан авто ще до покупки. Якщо авто підібране грамотно, можна отримати надійну машину з комфортною коробкою передач без зайвих сюрпризів. Якщо ж не хочеш ризикувати взагалі — можна розглянути варіанти новіші або з меншим пробігом, але з більшим бюджетом.